Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 15, 2011

MaartjeI woog op het moment van schrijven 81.00 kg (bmi: 30.49).

:01goedemorgen: lieve buddy's,

Het schijnt een prachtige dag te worden vandaag. Ik kijk buiten en zie alles behalve zon en juist bewolking, maar volgens de buienradar moet dit niet kunnen. Hmm.. Ben benieuwd of we echt aan die 17 graden komen die voorspelt zijn.

Ik ben van plan om dadelijk lekker even te gaan hardlopen, maar misschien moet ik dat nog even uitstellen en wachten tot het echte mooie weer vandaag!!

De kilo's van de carnaval zijn er inmiddels af. Het waren er + 3 en die heb ik gelukkig in 1 week weer weggepoetst. Ben extra gaan sporten, maar had daardoor wel veel meer honger. Heb veel meer gegeten en toch veel afgevallen, dus dat kwam goed uit. Ik zit nu op 63,4 --> precies 27 kilo :D :koningterijk:

Ik kan nu weer ongeveer 2 weken dieten, want 29 maart ben ik jarig en dan is er toch wel zeker gebak! Dan ga ik er natuurlijk minder op letten, dus heb ik nu de komende 2 weken om waar wat verder af te vallen. Ik ben benieuwd!!
We gaan nog wel een weekendje weg volgende week. Dan moet ik nog even kijken wat we doen met eten etc. Maar we willen graag in een huisje, zodat ik me toch redelijk aan mijn dieet kan houden. Gewoon 1 keertje uit eten of zo, dat is wel te doen.

Het hardlopen gaat trouwens super. Zit nu op les 17 van Start to run. Het is onwijs pittig nu, maar het lukt me wel om door te zetten. Ben van plan om een keer een loop te doen, dan werk ik echt ergens naar toe! Daarna heb ik wel reuze honger, dus ik bekijk het een beetje per moment. Als ik honger heb, eet ik gewoon. Anders houd ik dat niet vol. En het afvallen lukt nog steeds, dus ik doe denk ik wel iets goed :bigsmile:

Komend weekend ga ik lekker met mijn zusje de hele dag shoppen en een gezichtsbehandeling doen, heerlijk! Kijk er nu al naar uit.

Heel veel succes deze week en ik ga nu even jullie dagboekjes lezen.

Liefs, Maartje

:blinkiesucces:
Onbekend
March 17, 2011 om 04:35
Hee Maartje,

Jij gaat echt super super super!!
Heb je nog goeie tips van mij?

Groetjes!
March 23, 2011 om 02:49
Hey Maartje,

Goed bezig weer! Netjes hoor binnen een week de carnavalskilo's weer eraf.

Voor je hardlooptrainingen is een wedstrijd inderdaad super motiverend. Weet je al hoeveel kilometer je gaat doen?
Ik zit nu net tussen de 5 en 10 km in. Best lastig, 5 is te makkelijker, 10 is eigenlijk net ff te ver voor op de korte termijn. Gelukkig wordt er vanaf nu tot de winter wel bijna ieder weekend een hardloopevenement georganiseerd, dus genoeg tijd om te trainen en te kiezen.

Succes weer deze week!

Liefs,
Judy
March 23, 2011 om 04:28
Hoi Meis..

Hoe gaat het bij jou met het afvallen? Hier gaat het weer de goede kant op
nadat ik een tijdje niet veel afviel en stil stond..
Nog ff en we hebben beiden weer een streef behaald! :)

:mystique1984:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan