Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 15, 2011

Sporty33 woog op het moment van schrijven 74.90 kg (bmi: 27.51).

:onderde75kilo:
Vanmorgen slaakte ik weer eens een gil. 74,9. Dit gaat echt boven verwachting en vanavond ook nog eens sporten. Maar ja ik kan niet wachten totdat ik naar fase 2 mag en normaal avondeten mag maken (zonder aard, maar goed wel vlees en vis).
Gisteren was ik extreem chagerijnig, ongesteld je kent 't wel. Normaal niet zo'n last van maar met dit dieet erbij :bah: En daarnaast nog steeds druk aan het solliciteren, wat mij veel geld kost (reiskosten). Je wil werken in dit land maar je bent steeds overgekwalificeerd. Om gek van te worden. Volgende week gelukkig een weekje werken (ook zwaar onder mijn niveau, maar bij een financiële instelling doen ze daar niet moeilijk over: hoe dom het werk ook is, ze vragen minstens HBO en laat ik nu net WO hebben....). Ik zie deze afvalrace dan ook als een vorm van therapie. Als ik hier mee bezig ben dan zie ik tenminste resultaat (ook al kost het mij geld). Een bokswedstrijd zou mij trouwens ook goed doen haha.
Kom ik net thuis van een bezoekje aan het uzb en wat schetst mijn verbazing: mijn broek begint bijna van mijn kont af te zakken (maat 42) en maatje 38 in de kast kan ik al aan, ware het niet dat de vetrollen er nog enigszins overheen hangen cq de knopen lichtjes op knappen staan:dansen2:. Aan het einde vd week kan ik die aan joehoe!!! Die broek kon ik in 2005-2006 makkelijk aan en toen was ik net gestopt met roken. daarna is de ellende begonnen. Precies de reden waarom mensen bang zijn om te stoppen met roken. Maar dat mag geen reden zijn, eerder beginnen met afvallen en gezonder leven dus. Vandaag 30 min geroeid en 3x35 buikspieren..en ooh wat een feest als je je kast gaat opruimen en oude kleding weer aan kunt.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan