Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 15, 2011

LIEK1968 woog op het moment van schrijven 100.00 kg (bmi: 38.10).

Het gaat helemaal fout, en dat heeft maar 1 oorzaak: ikzelf. Heb er echt met de pet naar gegooid, brood, vlaai, paaseitjes. En heb ik er nu van genoten? nee, alleen gebaald en me schuldig gevoeld, dat ik ze niet kon weerstaan. Het resultaat op de weegschaal terecht 81,9. Heb ik daar nu zo hard voor gewerkt om onder die 80 te komen? Stomme trut. De vlaai en de paaseitjes zijn op en komen er tot pasen ook niet meer in. Vandaag weer begonnen met fase 1 van mijn eiwitdieet. Ik wil onder die 80 blijven en ik wil naar de 70. Nu nog waarmaken.

Onbekend
March 15, 2011 om 08:52
zo dat was even een stevige peptalk tegen jezelf. Tja hoe enorm frustrerend het is daar kan ik over meepraten. Je geeft toe aan een impuls en je geniet er ook nog niet eens van omdat je je direct schuldig voelt. Duszzzz niet meer doen ;) en als je het toch doet, niet bij de pakken neerzitten, maar gewoon doorgaan! Bravo! Een positief ding, nu weet je in ieder geval dat je weer afvalt ;) Laat de moed niet zakken we gaan die kilo's aanpakken! :D
March 15, 2011 om 16:36
Probeer een beetje lief te zijn voor jezelf, soms doen we gewoon iets minder verstandig, daar zijn we mens voor. Ik heb dat ook van die dagen en dan vul ik gewoon een tijdje mijn gewicht niet in, ik wil alleen een dalend lijntje zien en soms duurt het wel een paar weken voor ik dat weer kan, en dan krijg ik tussendoor ook nog berichtjes dat ik niet moet vergeten mijn gewicht in te voeren, oeps (schaamrood op mijn wangen). Het motiveerd me dan wel extra om goed mijn best te doen.
Succes.
March 16, 2011 om 08:29
Wat vervelend voor je! Ik hoop dat je de afgelopen 2 dagen het gewoon helemaal goed hebt kunnen volhouden. Werk je wel nog steeds met de zakjes van de kliniek?

Heel veel succes de komende tijd!
March 16, 2011 om 14:10
Hoi, hoi,

Ik heb hetzelfde probleem. Ga dadelijk wegen en zal boven de 80 kilo zijn (na al dat heerlijk foute voedsel op de piste).
Morgen ga ik samen met mijn mannetje starten in fase 1. Hij wil er 15 af en ik naar de 70 kilo!! Ik denk nu samen dat moet gaan lukken. Dus we gaan er samen met jou weer voor. Hij gaat het voor de eerste keer doen, ik ben benieuwd. Moet je onze koelkast zien (ha,ha)!! Gelukkig eet onze dochter tussen de middag warm bij mijn ouders. We houden elkaar op de hoogte en heel veel succes je bent al weer 2 dagen bezig!!De honger is zo voorbij.
Gr en succes maar weer.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan