Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 15, 2011

AnnaBel76 woog op het moment van schrijven 89.30 kg (bmi: 30.54).

Pfff mijn gewicht gaat weer naar beneden! Haha ik weet gewoon dat ik er best veel voor moet doen en een beetje zondigen uit zich bij mij gelijk in veel gewicht erbij :-(.

Van het weekend lekker uit eten geweest bij mijn eigen werk! Mijn liefste collega (op hubbie na dan) nam na ruim 12 jaar afscheid. 't was moeilijk, maar ook zo vreselijk gezellig om met de oude garde een keer samen te eten.
Het eten was heerlijk, maar natuurlijk ook teveel.

Gisteren heel stoer naar de huisarts geweest voor een verwijzing naar de plastisch chirurg. Ik was best zenuwachtig, maar het viel echt 100% mee! Ik hoefde me niet uit te kleden en de huisarts had gelijk zoiets van; Daar heb je vast lang over nagedacht? Je hebt er vast meer over gelezen op internet dan dat ik er vanaf weet? Je weet vast hoe zwaar je moet zijn voor de borstverkleining en je weet vast hoe je het jet beste kunt 'brengen' voor de verzekering. Dus ik op alles braaf jajajaja antwoorden natuurlijk.

Hij vroeg nog even naar mijn cupmaat en vroeg zich gelijk af of dat de grootste maat was die er was ;-). Haha ik zei dat ik geen grotere bh's ben tegengekomen....

Maar goed ik kreeg zonder moeite de verwijzing en heb dus gelijk een afspraak kunnen maken bij de plastisch chirurg :-). Maandag 28 maart kan ik al terecht. Pff dat wordt hard bikkelen met afvallen, ik wil dan namelijk op 87 kilo zitten. Volgens mij is mijn bmi dan onder de 30 en dat zou gelijk een ja moeten zijn voor de verzekering en de pc.

(laat iemand die er meer verstand van heeft me verbeteren aub)

Maar goed evensnel op valtaf.nl nod neuzen en dan als de wiedeweerga naar de sportschool! Die 2,3 kilo gaan eraf in de komende twee weken!!!

Groetjes van AnnaBel (die de spirit weer gevonden lijkt te hebben)

March 15, 2011 om 06:40
Hai hai zie je nou wel het valt wel mee stom hè dat je zo kunt aanhikken tegen dat soort dingen en dat het dan wel weer meevalt.......

Fijn dat je huisarts ook lekker meewerkt en ja er zijn nog grotere maten hoor als dat wij hebben echt wel......

Mooi dat je nu ook een lekkere stok achter de deur hebt gaat het vast supergoed!!

En ja weer aankomen na een lekker weekend heeft waarschijnlijk iedereen we moeten natuurlijk niet vergeten te genieten!!!!!!!

Fijne dag en tot gauw

Natalie
March 15, 2011 om 07:23
Hoi!

Wat leuk om een lotgenoot tegen te komen hier op valtaf! Ik ben ook druk aan het lijnen om dan eens eindelijk echt een borstverkleining te kunnen ondergaan.
Ik mag 21 maart naar de pc en dat vind ik wel erg spannend hoor. Ben erg benieuwd wat hij ervan zal gaan zeggen en of hij me al wil plaatsen op de wachtlijst. Ik wil er eigelijk nog minstens 10 kilo af voor het zover is.

Ik heb je aangemeld als buddy, het lijkt me erg leuk om te kunnen delen met iemand die hetzelfde door maakt!
March 21, 2011 om 07:57
Oh, ik weet heeeel goed waardoor het komt. En ik ga er ook zeker vanuit dat ik een hoop van dat gewicht ook weer kwijt zal zijn in een week.
Ik hoop natuurlijk alles, maar 3 kg is wel veel..
We zullen het zien :DD:
Daarbij is het gevoel ook wel erg goed wat ik nu heb, echt realisatie dat ik me er NIET LEKKER bij voel om me helemaal te laten gaan en dus teveel eet, en dus aan kom...
Nee, die knop is weer om, en we gaan weer verder!!
Vol goede moed en lekker lente, ook altijd goed voor een nieuwe start :+:
March 21, 2011 om 15:23
Hai hai bedankt voor je lieve berichtje,

Vandaag gaat het weer goed hoor heb 3 traktaties afgeslagen was vorige week zo moeilijk....... Heb mezelf weer stevig aangepakt :schopondermijnkont: want die gave broek zit nog niet zoals het hoort!!!!
Maar het is idd een beetje lastig ik hang er zo tussenin nu wil niet teveel geld uitgeven aan kleren maar ik wil ook niet in de ouwe broeken blijven sjouwen...... najah maar es ff loeren op marktplaats ofzo voor leuke tweedehandsjes of bij Het Goed ofzo......
Nice problem to have toch eigenlijk hahahaha straks lekker zomer (daar heb ik nog wel aardig wat dingen voor in de juiste maat....)

Succes hoor met de kilootjes voor de PC!!!

Liefs Natalie
March 27, 2011 om 05:07
Hoi!

Ik heb je een prive bericht gestuurd over de afspraak bij de pc. Hoe is het met afvallen?
March 28, 2011 om 04:59
Succes vandaag bij de pc, ben erg benieuwd hoe het is geweest!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan