Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 15, 2011

Irene50 woog op het moment van schrijven 84.60 kg (bmi: 29.97).

Nou, na 6 maanden ben ik er weer, met veel schade...

Ik weeg nu 100,5 en dat was natuurlijk niet de bedoeling:walgelijk: daar moet echt weer wat aan gedaan worden...

ik ben een tijdje overgestapt naar sanaslank, maar dat vond ik geen succes. de smaak is duidelijk minder lekker dan prodimed, en het grootste probleem, de zogenaamd toegestane tussendoortjes. een minicakeje of brownie, in de maaltijden zitten veel meer koolhydraten. dus het afvallen daarmee ging helemaal niet. wel een beetje natuurlijk, maar niet 11 kilo in de eerste maand zoals bij prodimed. ik had daar op een gegeven moment nog maar een paar smaken die ik lekker vond, en dan is het helemaal moeilijk vol te houden natuurlijk. met als gevolg dat ik gestopt ben, en nog 6 kilo ben aangekomen... verspild geld. ik was ermee gestart vanwege goede verhalen die je hoort over de variatie (maar dus met meer koolhydraten) en omdat het goedkoper is dan prodimed. maar dan betaal ik dus liever ietsje meer, dat het lekkerder is en met beter resultaat.

dus binnenkort weer naar de prodimedweegmiep toe...

March 15, 2011 om 05:42
Ik wens je alvast veel succes, je komt er wel !
March 15, 2011 om 09:50
Hoi Irene,
Ja, ik ben weer redelijk op gewicht. Ik blijf een paar onsjes boven mijn streefgewicht hangen en dat vind ik wel prima. Mijn vriend (we zijn nooit getrouwd) is met Prodimed 5 kilo afgevallen en daarna spontaan nog eens 2 kg. Dus hij is dik tevreden.
Goh, is wist dat helemaal niet dat Sanaslank veel meer koolhydraten heeft dan Prodimed. Ik vind het van Prodimed wel onhandig dat je dat niet via Internet kunt bestellen maar uitsluitend via de diëtiste. Maar dankzij jouw berichtje ga ik me zeker niet aan de Sanaslank wagen.
Groet, Mariska
(rijkje1969)
March 16, 2011 om 03:54
Hoi Mariska,
super dat je weer rond je streefgewicht zit! Mijn streef is nu eigenlijk gewoon om zoveel mogelijk kwijt te zijn voor de meivakantie. Ik vind dat idd ook een nadeel van Prodimed, altijd naar de weegmiep toe. En dat kost ook weer geld...
Het ging overigens ruim een half jaar heel goed met het gewicht en normaal eten, en toen ineens zat er bijna 7 kilo bij. Sindsdien had ik de moed een beetje laten zakken, en is het er gestaag bijgekomen. Voordeel was wel dat ik alles gegeten heb, en me niet schuldig voelde. Maar het grote nadeel zie ik nu op de weegschaal. Maar goed, het gaat er heus weer af. Ik moet gewoon maar iedere dag hier gaan kijken...ik ben in ieder geval niet de enige met deze problemen!!
groeten,
Irene50
March 16, 2011, gewijzigd door MrsXXL op March 16, 2011 om 06:45
Hoi,

Balen zeg! Ik kan me het helemaal voorstellen hoe het is om weer bijna alles aan te komen.
Ik ben 3 januari begonnen met Cambridge. En het bevalt op zich goed. Het is wel zwaarder dan prodimed vind ik. Je mag maar 3 produkten op een dag en verder niets! Maar je dan wel weer eens in de 3 of 6 weken een eetweek (dan je mag dus groente en een vlees/ei/vis). En het voordeel is dat het een stuk goedkoper is dan prodimed.
Het afvallen gaat nog steeds goed, maar niet meer zoveel als in het begin.

Mijn huis is in de zomer al verkocht en ik huur nu tijdelijk een huis in Leidschendam. Todat ons nieuwe huis opgelverd wordt. Waarschijnlijk gaat dat gebeuren in de week van 11 april.
Dus dat schiet gelukkig al op!

Lijkt me gezellig om een keer een bakkie te komen doen.

Groetjes Marloes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan