Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 15, 2011

Zoethoutje woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 23.39).

Nog steeds op de goede weg, vanmiddag een verjaardag. Denk dat ik maar geen taart neem en probeer zo weinig mogelijk hapjes te nemen.... Zal niet meevallen, maar het is voor een goed doel. Misschien dat we daar vanavond ook blijven eten, dat wordt dan moeilijk om "nee" te zeggen, maar als ik gewoon niet zoveel neem zal de schade wel meevallen. En af en toe moet je ook iets lekkers eten anders is het niet vol te houden en zolang ik onder mijn streefgewicht blijf, ben ik "dik" tevreden.

Ik begin nu aan mijn kleding ook een beetje te merken dat ik ruim 8,5 kilo kwijt ben! De broek die ik vandaag aan heb begint voor mijn gevoel te lubberen. Heb pas al een nieuwe spijkerbroek gekocht, precies dezelfde die ik al had, alleen nu een maatje kleiner, dit voelt toch zoooo goed! Had de neiging om dezelfde broek ook alvast in nog een maat kleiner te kopen, dan zie ik ook waar ik het voor doe, maar dat durf ik nog maar niet aan, wie weet pas ik hem NOOIT, haha en dat is nou ook weer zonde.

Ik ben nog nooit zoveel afgevallen met een dieetpoging. Een jaar of 5 geleden 8 kilo, toen ben ik van 86 naar 78 gegaan. Daarna nooit meer opgelet met eten, alles at ik, tot het moment dat ik over de 90 ging en ik mezelf toch echt te dik vond. Nu, na 8,5 kilo eraf, vind ik me nog steeds "te" dik. Voel me wel een stuk lekkerder.
Het gekke is, het lijkt wel of niemand ziet dat ik afgevallen ben. Misschien komt het omdat je buiten een dikke winterjas aan hebt.... Bijna niemand weet ook dat ik aan 't lijnen ben. Ik vertel het zo weinig mogelijk mensen, anders krijg je de hele tijd de vraag, hoeveel kilo? en hoe gaat het met lijnen enz. enz. enz. En mocht ik het niet volhouden dan hoef ik ook niets uit te leggen.... Wel een beetje zwak haha.

Nou ik ga eens wat doen in het huishouden, en genieten van het mooie weer!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan