Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 15, 2011

Smit1974 woog op het moment van schrijven 61.90 kg (bmi: 23.59).

Hoi,

Straks maar even naar de huisarts, in 4 weken tijd al weer zo schor, verkouden, hoofdpijn, verhoging en benauwd. Ik ben dat nu wel een beetje zat aan het worden.
En dat ik gisteren tijdens mijn werk:luier: naar huis ben gegaan, dat zegt wat over mij!

Maar het afvallen gaat prima en daar ben ik hier dan ook voor. Vanaf 15 februari, dus precies een maand geleden, geeft de WW :ww2:aan dat ik 5% ben afgevallen, van 65,5 kg. naar 61,9 kg. Nu nog maar 1,9 kg minimaal eraf:knipoog: en ben een nog gelukkiger mens!

VOOR DE TECKELMENSEN:zwarteruwhaar::teckel:, IK BEN EEN NIEUWE TOPIC GESTART!!

Groeten Wendy

March 15, 2011 om 08:09
Beterschap Wendy, goed dat je even langs de huisarts gaat. Als je net zo'n tiep als ik ben, wil dat wel wat zeggen! Zorg goed voor jezelf!

Wat een mooi resultaat, kun je echt trots op zijn. Ik ga er nu ook over denken om weer back to WW te gaan, maar idd on-line dan. Keep up the good work, maar ook even beter worden hé?

Ik ga gelijk even kijken bij je topic, ik heb vandaag een mank lopende teckel, Odie heeft zich denk ik verstapt ofzo, of onhandig van de bank gesprongen, ik weet het niet. Kijk het maar even aan, anders toch even naar de dierenarts!

Groetjes
Mandy :bellesara:
March 16, 2011 om 06:11
Nou, Wen, ik ben gestart met WW online, we zullen zien. Moet nog wel een beetje wegwijs worden op die site, maar het begin is er!

Gaat het al wat beter met je?

Groetjes, Mandy :bellesara:
March 16, 2011 om 06:32
Hoi Wendy,

Geweldig, je bent nu zo dichtbij je doel! Lekker gevoel geeft het, he, wanneer de eindstreep in zicht is. Wel balen dat je je niet lkeer voelt. Ik heb ook weer een verkoudheid te pakken...'t mag inderdaad eens gaan ophouden. Ik wens je in elk geval heel veel beterschap!

Wat die wedstrijd bij BP betreft, hetstemmen is een beetje stilgevallen nu :) Hope, een van mijn sisters had het idee om het via twitter de werled om te sturen, maar daar heb ik geen ervaring mee.

Verder zit er ook iets niet helemaal in de haak met de stem-mogelijkheid. De nummer 1 staat soms de hele dag stil en dan 's nachts begint haar tellertje als gek te lopen... *haalt haar schouders op en glimlacht spijtig* What can we do? Gewoon blijven doorgaan and hope for the best, I suppose. Ik ben in elk geval al helemaal blown-away door de enorme responds die ik van iedereen heb gekregen. Dat had ik nooit verwacht :) Dank je wel!

Fijne dag meid!

:talantha:
Onbekend
March 17, 2011 om 07:04
Hey hey!

Wat zei de huisarts? Valt het mee?

Liefs Marieke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan