Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 15, 2011

Blondie24 woog op het moment van schrijven 73.10 kg (bmi: 24.14).

Vanmiddag heb ik pas een weegmoment dus ik heb nog geen idee wat de beloning is. Maar ik wilde elke 2 weken een foto maken om het het afvallen meer te visualiseren want die weegschaal maakt je soms ook gek!
Op de foto's zie ik wel al wat verschil, vorige week 3,1, dus ik hoop nu toch ook 1,5 kwijt te zijn... We weten het vanmiddag

Ik krijg steeds meer trek in gewoon eten, niet van de hinger maar omdat dit zo saai is. Ik wil Sushi eten!! En dan kreeg ik juist van de week een foldertje in de bus van een nieuw zaakje, je raadt het al, sushi!!! haha
Maar even volhouden en sushi is gelukkig wel gezond dus zodra ik weer ga eten mag ik best sushi eten :)

Onbekend
March 15, 2011 om 07:08
Hoi Hoi Blondie

Ben benieuwd wat het resultaat van je weegmoment was! Ik was vandaag voor de 2de keer (1e keer was intake) en ben sinds vorige week :pijldown:1,4 kilo afgevallen. Ben er best blij mee aangezien ik het voorbereidingsprogramma volgde. Doe sinds zondag 3 shakes op een dag en vind het tot nu toe nog heel goed te doen, al kan ik me voorstellen dat het op een geven moment eentoning gaat worden. Hoop dat dat bij mij nog een tijdje duurt voordat dat zo is...

Veel succes met het volhouden van het geen sushi eten! Straks als je op je streefgewicht bent kan je inderdaad jezelf lekker daarop trakteren, stuk beter dan patat! Heel veel succes nog.

Liefs, Shannaa
March 18, 2011 om 10:59
Spannend, zo'n weegmoment. Hopelijk geeft het iets moois aan voor je op de schaal. Volgende week donderdag heb ik m'n eerste weegmoment bij de consulente.

Het shaken gaat prima hier. Ik ben ook hartig-fan, maar heb de soepen eruit laten halen, dat probeer ik later misschien. Ik hoorde van verschillende kanten dat ze niet zo lekker zijn. De shakes vind ik nu heel lekker! Kwestie van wennen misschien.

Heel veel succes!! :)

Groetjes,
Josie
March 18, 2011 om 13:51
Hoi hoi
Ik kwam je hier toevallig tegen en vroeg me af of je een goed resultaat had deze week.
succes nog

:leske33:
March 18, 2011 om 13:53
Ooh ik zie het al aan je grafiekje, mooi resultaat dus. En je ziet het ook al op de fotos vind ik

:groetjes:
March 21, 2011 om 04:53
Hoi Blondie,

Het shaken valt reuze mee! Ze zijn bijna allemaal lekker dus er is best wat variatie. Maar ja, tussen de oren hè, ruik je wat lekkers als Tijmen kookt, of als je langs een restaurantje loopt. Maar zelfs dat is te overkomen, geen probleem.

Ik let al meer op m'n water drinken. Heb niet altijd de 2,5 liter gered, maar zit soms rond de 2 liter, dus ik ga goed m'n best doen om vroeg op de dag al veel water weg te krijgen.

Veel succes en ik hoop dat de schaal je beloont na je inzet. :)

Liefs,
Josie
March 21, 2011 om 15:24
Hee,

je eet 2 tot 4 koekjes per dag en savonds gewoon. Is zoiets als shaken en maatijdvervangers. Het werkt wel echt en alle benodigde voedingsstoffen zitten erin.
Ik vind alleen het koekje niet zo lekker, maarja ik ben echt een zeur ermee dus ik ben er alweer mee gestopt.

xx
March 21, 2011 om 15:24
Hee,

je eet 2 tot 4 koekjes per dag en savonds gewoon. Is zoiets als shaken en maatijdvervangers. Het werkt wel echt en alle benodigde voedingsstoffen zitten erin.
Ik vind alleen het koekje niet zo lekker, maarja ik ben echt een zeur ermee dus ik ben er alweer mee gestopt.

xx
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan