Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 15, 2011

Marijke811 woog op het moment van schrijven 91.10 kg (bmi: 32.28).

:moggu2:
Weer ff een berichtje. Gisteravond weer wezen wegen. Was weer 1.5 kilo afgevallen. Mij iets te weinig, maar ik heb de afgelopen dagen ook niets anders gedaan als zitten in het ziekenhuis bij mijn zoon. Wel heel netjes aan het dieet gehouden (wat niet meevalt als je de hele dag niets doet...)
Dus kwam een beetje teleurgestelt thuis na het wegen. Werd wel weer heel blij toen ik ging meten en er 10! cm van mijn buikomvang en 8 van mijn billen af is! Ook 6 cm van mijn borstomvang.....(dat vond iemand anders iets minder, hahaha)
Maar goed, al met al toch dik tevreden.
Mag vanaf vandaag ook repen. Die van vanmorgen was lekker, weer iets om op te kauwen!
Kwil deze week ook meer gaan bewegen. Ik denk zwemmen:zwemmen2: of wandelen:hardlopen: ofzo.....
Dus....als je zin hebt om mee te gaan????


Onbekend
March 15, 2011 om 07:12
Hoi Hoi Marijke

Zo weinig is 1,5 kilo toch helemaal niet? Ik ben in mijn eerste week 1,4 kilo afgevallen en ik ben dik tevreden. Ik denk dan maar zo, het is veel sneller dan als ik een ander dieet geprobeerd had! Het liefst val ik ook 5 kilo per week af, maar je moet ook realistisch blijven. Wat goed van die omvangen zeg! Zo zie je maar weer dat gewicht ook niet alles zeg. Ik heb geleerd dat je je niet op je gewicht moet blindstaren. Mijn consulente maakt dan ook 1x in de zoveel tijd foto's van mezelf zodat ik het verschil goed kan zien! Zelf had ik dan ookal gedaan. Soms klinkt 3 kilo heel weinig, maar lijkt het op een foto een wereld van verschil! Niet te streng zijn voor jezelf.

Ik weet niet wat je zoon heeft, maar in het ziekenhuis liggen lijkt mij nooit heel erg goed. Heel veel sterkte en succes nog! Hoop dat het snel beter met hem gaat. En natuurlijk ook veel succes met het afvallen, het gaat je lukken!

Liefs, Shannaa
Onbekend
March 15, 2011 om 08:48
Hoihoi, anderhalve kilo is hartstikke veel Marijke!!! Niet zo ontevreden dametje :):):) En met al dat gehang in het ziekenhuis hartstikke knap van je!!

Enne wie mag er met je mee? Ik wil wel wandelen hoor!! Heerlijk met dit weer!! Heb nieuwe wandelschoenen dus wanneer gaan we?
March 15, 2011 om 17:39
Hey dames,
Bedankt voor jullie oppepper!

Ik mag eigenlijk ook helemaal niet klagen. (schaam...)
Tviel gewoon ff tegen....Maar ben vandaag weer met frisse moed verder gegaan!

@Shannaa: Onze zoon is meervoudig gehandicapt en heeft problemen met zijn maag enslokdarm. Hij wordt er volgende week aan geopereerd. Ik ga daar maar extra de trap nemen i.p.v de lift, krijgt ik toch nog een beetje beweging...

@ Marinah: Kan je a.s donderdagochtend wandelen?

Onbekend
March 16, 2011 om 03:13
@Marijke, ik heb mezelf volledig klem gepland deze week. Ik ga donderdagochtend boodschappen doen met ma (ipv vrijdag) omdat ik donderdagmiddag en vrijdagmorgen ga klussen bij Arnaut. Vrijdagmiddag een vergadering onder schooltijd. En zaterdag heb ik hier vijf kids dus gaat het ook niet lukken :(

Vanavond na kijkavond zou een optie zijn :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan