Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 15, 2011

Trijntje68 woog op het moment van schrijven 114.10 kg (bmi: 33.34).

Zo we zijn al weer 2 weken verder en ik knap alweer lekker op. Doe alweer wat kleine dingetjes in huis en loop iedere dag even een rondje buiten. De energie is nog niet helemaal terug, heb mijn middagtukkie nog echt nodig.
Vanochtend telefonisch consult gehad met de diëtiste van het NOK. Zij vond dat ik het goed deed met eten moest alleen proberen nog wat meer eiwitten en koolhydraten binnen te krijgen. Dat zijn nu de belangrijkste bouwstoffen. De groente en fruit is nu minder belangrijk omdat je al je vitamine's toch wel binnen krijgt via de vitamine pillen. Klinkt heel tegenstrijdig met wat ik gewend ben maar ook heel logisch nu je zo weinig kan eten dat je dan vooral hetgeen eet wat je lichaam nodig heeft om op krachten te komen en te blijven afvallen. :succesbuddies:

Onbekend
March 15, 2011 om 16:02
Hi!

Wat een goed bericht, je klinkt lekker opgewekt! Ben blij dat je aan het opknappen bent en dat je je draai vindt met eten. Vliegen de kilo's er inmiddels af? Bij mij gaat het maar zozo. Ik probeer de koolhydraten te beperken en heb een afspraak bij de dietiste. Yoga is erg leuk, wel hard werken gek genoed, haha! Ik dacht dat het vooral ontspannen was :)!

Hoop snel weer wat van je te horen!

Liefs van Esther
March 16, 2011 om 08:53
Hoi!

Wat fijn dat je je weer wat beter voelt! Lekker je middagtukkie doen zolang je het nog nodig hebt, des te eerder voel je je weer helemaal top! Raar is dat he, dat je ineens helemaal anders moet gaan denken. Dat voelt heel gek. Lukt het om meer koolhydraten en eiwitten binnen te krijgen?

Liefs

:jati:
March 24, 2011 om 16:52
Hoi Trijntje,

Bedankt voor je berichtje. Zie dat jij hebt gekozen voor een sleeve, waarom is het een sleeve geworden ? Waar ben jij geopereerd ?
Las ook iets over slaap apneu, wanneer je dat hebt heeft dat dan consequenties voor je operatie ?? Zoals je ziet ben ik volop op zoek naar info, zou mooi zijn wanneer je me daaraan kan helpen.
Gaat het met jou nu ook weer wat beter ??
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan