Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 15, 2011

Glamrockgirl78 woog op het moment van schrijven 76.40 kg (bmi: 25.82).

:halloallemaal: Wel, nu een nieuwe programma met een website (http://www.bodybuilding.com/) en de sport school leerling trainer. Ik doet nieuwe kracht trainen en minder cardio. Dagelijks eten meer protein, zoals; kip (palm sized portion), eieren, noten, Whey Shake (1-2 per dag), vis, soja melk...

Weten iedereen kopen ik FLAX SEED of FLAX SEED OIL???? A.U.B.
Ik vind niks heir, just in the US. Suggestie???

Mijn buik en taille zijn minder nu... maar minder nog in de toekomst. Onder 35 inches is best.

Bodybuilding.com :bankdrukken: heb goed advies voor nutrition en trainen. Soms meer hardcore dan andere. Ik wensen meer spieren... mijn buik, taille, biceps, triceps, rug, en gluteus area (ik heb pancake butt!!!! NEE NIET MEER hebben ik pannenkoek vlat bum!!!!)

De weegschaal mag niet tonen mijn resulteren in mijn spieren. Ik paniek niet... indien mijn spieren is meer en buik is kliener en kleding passen mooi.

Ik doet een mixen trainen in mijn huis eenbeetje(sit ups :situps:, stretching, planks, etc.) en 3-4 uren in de sport school elke Maandag, Woensdag, en Vrijdag en 1-2 uren elke Zaterdag.

Ik wil niet ben vet in de toekomst! Beslissen ik te tone up! Meer spieren en minder vet percentage. De weegschaal is geen important nu. Maar ik zijn vet leeftijd 24 of zo te 35. Niet meer... ik denk mensen zeg she doet het niet. Bewijzen ik KAN doet het!!! Grap niet meer bij mij. Ik ben moe, zo moe van mij een grap te mensen. Ik heb laag zelf waardering... het is niet goed te voelen deze weg. :respect:

Ik heb een trouwen van mijn schoon-neef en vriend in Mei te ga... ik moeten kijk gezond dat dag. Fotos maken en zo... ooohhhhh niet gezellig is fotos maken van mij... lastig het is. EN ik wensen te heb een mooi tijd daar ook! Natuurlijk! :lady01:

En Mei 7 is mijn 7 jaar huwelijksdag :letsparty:, ik wensen te kijk goed dat dag ook. En 3-4 verjaardagen feest in April ook! Drukke 2 maanden!!!! :partytime:

Eimand advies of support is welkom van je! Dank je wel mijn lief buddies!
Gezellig tijd nu het is Lente!!!!! :lente6::lente3::regenboog:
:groetjes2: LaurenMarch 15, 2011 om 12:34
ha die Lauren,

ik heb even een translator erop gezet en flax seed is in Nederland bekend onder de naam lijnzaad en ik denk dat natuurwinkels dat wel hebben. Of de tuinen? (bv de tuinen van Haarlem of waar jij woont) Goed voor de stoelgang.

ik snap niet alles wat je schrijft, maar ik geloof dat je zegt dat je er genoeg van hebt dat mensen denken dat je iets niet kan, zoals spieren kweken of afvallen... gelijk heb je, waar halen andere mensen het lef vandaan om grappen over je te maken! Alleen jij mag dat!!!! zonde van je lage zelfbeeld, want je mag er wezen! zoals je op de foto's staat, zie ik een stralende sprankelende persoonlijkheid, die niet alleen keihard aan het werk is voor haar gezondheid, maar ook om de taal te leren!!! wie op deze site doet jou dat na??? dus meis, ik ben hartstikke trots op je!!!!

liefs Nienke
March 16, 2011 om 14:56
Hé meiske, trek je maar niks aanvan andere mensen hoor!
In plaats van te stimuleren zijn sommige erop uit om je (zo goed als) te vernederen, kleineren en waarschijnlijk komt dat voort uit jaloezie!

Niks van aantrekken!

Lijnzaad kun je gewoon bij AH kopen!
Van Zonnatura. Heb het ook in huis.

Kom op meis, je mag er wezen en laat ze maar een poepie ruiken!
Je mag er zijn en ík ben trots op je!

You go girl! You can't satisfy all people! Some people are negative to you because there probebly jealours (sorry if I write it wrong :grinnik:)
Come on girl, believe in yourself, take care of yourself.......

:hug:
March 17, 2011 om 07:43
Hallo kwam even langs enne jij gaat goed en laag zelfvertrouwen is niet nodig jij hebt een leuk gezicht dat straald zal het eens een keer voor jou tekenen en op mijn flickr zetten zodat je het kunt zien. Je bent al heel erg afgevallen toch? trouwens blijf gewoon met die lach van je stralen weet je? daar kijken mensen in eerste instantie naar weet je dat?

en komt allemaal goed.

bye veel liefs van Ennai

Hey Lauren you've got een inner beauty also and thats also verry important dont forget that let them go in harmonie with eachother.
and pardon my english daaaaaaaaaaaaaaaaaag.
March 17, 2011 om 13:51
Lieve Lauren,
Om negatieve opmerkingen van mensen moet je je niet druk maken.
Ik denk wel dat je te lang sport, waardoor je niet snel afvalt.
Maar het gaat heel goed met je.
En niet te weinig eten !

Groeten,
Loveleen
March 25, 2011 om 14:41
Hey girl,

How are you?
Still alive?!

Greetings,

:erinn:
Onbekend
March 29, 2011 om 09:23
Hoi Glamrockgirl,

Zo te lezen ben je nog steeds goed bezig. Ga zo lekker door!

Groetjes en
:snoepie1904:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan