Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 15, 2011

Ina1959 woog op het moment van schrijven 88.30 kg (bmi: 28.51).

Wij verzorgen cursussen. Normaal gesproken hebben we dan voor de cursisten altijd spekkies en lollies op de tafel staan. Dit weekend dacht ik het is wel leuk om eens paaseitjes in de zaal neer te zetten voor de cursisten. Mis natuurlijk. Had ik niet moeten doen. Vaak als ik er langs loop, neem ik even een puur eitje :pasen: en ongemerkt gaat je dat natuurlijk weer een paar ons kosten. Ik wil nu zo sterk zijn dat ik er gewoon langs kan lopen. Volgende keer toch maar weer spekkies en lollies, daar kan ik wel van afblijven.

Vanmiddag even bij de schoonheidspecialiste geweest. Ook altijd wel weer lekker ontspannend. Je hebt dan het gevoel dat je er even weer wat beter uit ziet. Mag af en toe ook wel eens. Nu nog even wat administratie en dan is het weer tijd om te gaan koken. :kokkerellen: Ik denk dat het om het makkelijk te maken maar lasagne wordt. Groetjes, Ina

March 16, 2011 om 15:54
Hoi Hoi,

Wat voor cursussen verzorgen jullie? Ja chocolade: niets is er zo verleidelijk en lekker als chocolade.
Maar op is op toch? Ik kom ook net van de schoonheidspecialiste af. Heerlijk ontspannend. En lasagne is ook lekker. maak je hem met allerlei groenten of spinazie?
groeten Anneke
Onbekend
March 19, 2011 om 03:19
Hoi Ina,

Lastig hè. Op mijn werk staan overal potten met drop en met 120 collega's, staat er regelmatig een traktatie in de personeelskamer. Best lastig. Eén dropje is niet erg, maar daar blijft het meestal niet bij (net als met paaseitjes eigenlijk).
Gisteren heeft mijn dochter paprikachips behaald. Míjn valkuil! Het helpt dat ik weet dat er een enorm foute smaakversterker in zit (E621), dus ik heb hem nog niet aangeraakt.
Ik volg het boek van Sonja Bakker momenteel trouw en als ik iets niet lekker vind, kijk ik achterin voor een lekker recept. Of in het paarse boek (Gezond genieten met SB). Alles wat ik daar tot nu toe uit heb gemaakt, is erg lekker!

:veelsucces:
Jenny
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan