Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 15, 2011

NoMoreChubb woog op het moment van schrijven 132.10 kg (bmi: 44.14).

Hoi allemaal,

Vandaag ben ik precies twee weken bezig met het CB dieet. Ik heb helemaal geen hongergevoel meer en ik heb niet gesmokkeld. Wel heb ik nog last van lekkere gerechten die in mijn hoofd spoken, ik zie de spareribs, lamskoteletten en big tasty's soms echt vliegen ;) maar ik blijf sterk door te dromen van een sterk, gezond en slank lichaam.

Ik had vorige week erge last gehad van mijn stoelgang, ik kon maar niet afgaan want alles was keihard. Ik zal jullie niet shoqueren met de details. Ik ben gestopt met het vezelsupplement toe te voegen. Daarna ging het weer een stuk beter. Nu bouw ik het weer op naar een halve theelepel per dag. Ik ben heel benieuwd naar hoe jullie de vezels gebruiken!

Morgen is mijn tweede weegdag. Ik hoop dat ik ben afgevallen. Ik weet dat ik niet op veel mag rekenen aangezien ik vorige week 7,1 kilo ben afgevallen. Ik ben bang om teleurgesteld te zijn als ik echt helemaal niets ben afgevallen. Ik probeer me er op voor te bereiden....:zucht:

Het afgelopen weekend zijn mijn nicht en ik 3 uur gaan wandelen. Het was zo heerlijk om buiten te lopen. Normaliter hadden we ingeslagen bij de MAC en de hele dag films en series op de bank gekeken. We zijn samen zo dik geworden en ik ben blij dat we nu samen afvallen. Morgen na het wegen bij onze consulent maken we weer een rondje van anderhalf uur.

Ik laat jullie morgen weten wat het resultaat is van de tweede week. Ben zo benieuwd...:klaptanden:

:groetjes:

Angelique

Onbekend
March 15, 2011 om 14:54
Hoi Hoi

Wat fijn dat je geen honger gevoel meer hebt. De lekkere trek en de gerechten die door je hoofd spoken zullen waarschijnlijk altijd wel blijven, maar zolang je geen honger gevoel hebt is het veel makkelijker vol te houden. 7,1 kilo kwijt raken in 1 week tijd moet wel een mega boost geweest zijn! Daar zou ik voorlopig nog wel even op kunnen teren, mocht je morgen echt niets afgevallen zijn (wat mij trouwens stug lijkt). Ben benieuwd hoeveel er morgen vanaf is, dus zal je dagboekje en gewichten in de gaten houden!

Ik gebruik trouwens geen vezels. Ik ben nu 1 week bezig en heb (gelukkig) helemaal nog geen last van mijn darmen! Tot nu toe gaat het prima, en ik ga geen dingen nemen die ik (nog) niet nodig heb.

Veel succes nog!

liefs, Shannaa
March 15, 2011 om 15:01
Succes morgen! Ben heel benieuwd!

Lieve groetjes,
Manja
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan