Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 15, 2011

Jolijt woog op het moment van schrijven 78.70 kg (bmi: 27.23).

Lieve buddies,

Bedankt voor jullie lieve reacties op mijn dagboek van gisteren.
Vandaag ga ik weer een ouderwets vrolijk stukje schrijven hoor, niet over Japan, niet over het weer dat hier grijs is terwijl ik op de radio hoorde dat het in Limburg 19 graden is! Ook maar niet over mijn gewicht, vandaag - laten we dat maar aan een stagnatie in de stoelgang wijten :)
Wel leuk is dat ik vandaag, in een voorjaarstuniekje en op hoge hakken, veel complimentjes kreeg op mijn werk. Niet zo zeer "ben je afgevallen" (kan ook haast nog niet) maar wel "wat zie je er goed uit". En dat is altijd leuk om te horen natuurlijk :).
Verder :kantoor: :kantoor: :kantoor:. Ben vanmiddag lekker naar huis uitgeweken om rustig aan een jaarrekening te werken en heb vervolgens 1,5 uur zitten te chatten met een vriend die ik niet vaak spreek. Ja toen werd het alsnog weer een latertje met werk. Maar het was wel even gezellig :cool06: en je komt niet aan snaaien toe!
Vanavond een pittige roerbakschotel met chinese kool, rijst, paprika, en vega-balletjes. met ketjap en sambal. Zo klaar dus!
En morgen gaan we lekker weer wandelen.

Jolijt

Jolijt

March 15, 2011 om 16:16
Gezellig, ik heb gisterenavond ook even kunnen chatten met een oude bijna uit het oog verloren vriendin in Brazilië. Gelijk aan Facebook gekoppeld, en dus de rest van de familie ook op Facebook gevonden.
Wacht maar af met je gewicht, straks gaan ze heus wel zeggen dat je bent afgevallen. Daar zijn ze bij mij ook nog steeds niet achter... Drukke tijd zal het nu wel zijn met alle jaarrekeningen en belastingklanten. Ik wens je veel plezier op je wandeltocht morgen!
Onbekend
March 16, 2011 om 04:56
Even je dagboek gelezen. Beelden uit Japan zijn inderdaad heftig en zeer verontrustend. Ik probeer weer wat vaker op valtaf te zijn. Heerlijk als je complimentjes krijgt. Dat zouden ze iedere dag moeten doen ;)
Meid wat zie jij er goed uit! Zo die heb je alvast van mij ;)
Fijne dag
Suzanne
March 16, 2011 om 08:55
Ik heb het koud gehad Brrrrrrrrr maar ja wel gisteren en vandaag 30km

Groet Chris
Onbekend
March 16, 2011 om 10:39
Hallo Jolijt,

Het is wat dat werken he! Maar ja als we niets te doen hebben is het ook niet goed. Ik kom helaas wat minder aan lopen toe en mijn wandelmaatje snapt er helemaal niets van. Komt er gewoon niet van om een uur in te plannen en s'avonds ben ik zo moe dat het met een rondje dorp bekeken is. Maar eind maart wordt het weer rustiger en dan ga ik het lopen weer oppakken. Dan is het s'avonds ook weer langer licht. Fijne week nog!

:beertje68:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan