Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 15, 2011

Groentje79 woog op het moment van schrijven 82.00 kg (bmi: 27.40).

Hoi hoi;

even een korte memo voor ik een half uurtje op de bank ga liggen tukken!! Moet straks nog werken en heb zoals ze hier zeggen de knopen af!!! ( kapot moe!!)

Baaldag vandaag, vanmorgen ging nog wel maar al de hele dag aan het watertanden en zoeken en mezelf weer niets toestaan,.Bij moederlief al een sukje gebak genomen maar dat was niet voldoende!!!!! Net dus toch maar een half pak koekjes leegegeten ( burp... misselijk:njamnjam: )ja mam die lekkere uit duitsland.. haha

Ben al 3 dagen ongesteld dus daar kan het ook niet van komen. Weet stiekem wel waar het door komt, heb zitten zwoegen over de belasting aangifte... eehhmm, niet positief dit jaar... Morgen laten checken door consulente en hopen dat zij betere bedragen er uit mag halen...

Ach ja, zucht, ga nu lekker uitbuiken op de bank, donderdagmorgen weer eens nuchter op de weegschaal staan en kijken hoe verder alles verloopt... Op vandaag na keurig "gewoon"kunnen doen overigens dus hopelijk valt de schade mee!!!

Groetjes allemaal en toi toi toi

Gonny:deoverwinning:

March 16, 2011 om 06:06
Hey koekiemonstertje!!

Zo niet, he? *zwaait vermanend met het vingertje* Geen excuses meer, Moedertje Natuur is alweer bijna de deur uit ;) Ben je ondertussen wel weer een beetje uitgebuikt? En van een baaldagje-emotie-eten zal het donderdag wel meevallen hoor! :hug:

Wat die wedstrijd bij BP betreft, daar zit echt iets niet in de haak. De nummer 1 staat soms de hele dag stil en dan 's nachts begint haar tellertje als gek te lopen... *haalt haar schouders op en glimlacht spijtig* What can we do? Ik ben in elk geval al helemaal blown-away door de enorme responds die ik van iedereen heb gekregen. Dat had ik nooit verwacht :) Dank je wel!

Fijne dag meid!

:talantha:
Onbekend
March 23, 2011 om 06:49
Gelukkig weet je zelf heel goed waar de schoen wringt... ;)

Die smiley is trouwens geweldig!

Groetjes Marieke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan