Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 15, 2011

Linskie woog op het moment van schrijven 91.50 kg (bmi: 32.04).

Dit bericht wil ik eigenlijk niet schrijven. Maar omdat ik eerlijk wil zijn moet ik dit ook noteren. Mijn doel was om vandaag 89.0 kg te wegen. En hoe hard ik ook mijn best heb gedaan. Het is me niet gelukt. Sterker nog ik ben de laatste week 1 kg aangekomen. En dat terwijl ik en hele dag aan de laxeerzooi heb gezeten om mijn darmen weer werkend te krijgen. Ik baal echt als een stekker. Maar ondanks al deze stomme lichamelijke tegenslagen ga ik gewoon weer de strijd aan.

Vandaag heb ik mezelf getrakteerd op een frietje en een kaaskroket omdat ik vond dat ik best eens wat lekkers mocht. En stiekem om mezelf een beetje te troosten.

Nu ga ik dan toch mijn doel weer neer zetten. Ik wil op dinsdag 7 juni 2011 85 kilo wegen. En dat moet dan ook gaan lukken. Want ik heb het wel gezien met die 9 als begin cijfer. Het is nu klaar.

succes allemaal en tot volgende week

March 18, 2011 om 14:26
Tis jammer, maar ben blij dat je darmen weer werken en gewoon weer gaan met die banaan. O nee, die stoppen dus geen banaan, maar wel succes meidje, het gaat je lukken hoor!
March 20, 2011 om 15:54
Dat je jezelf hebt getrakteerd vind ik super. Ik hoop wel dat je er heerlijk van genoten hebt!!! En dan komt de rest wel weer. Kom op meissie!!!

groetjes,
Peet
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan