Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 15, 2011

Pietertje1970 woog op het moment van schrijven 93.10 kg (bmi: 29.06).


March 16, 2011 om 06:08
Hi Robbert,
Goed om te vragen wat je verwachtingen zijn bij een diëtist(e). Als je mij diep in mijn hartje kijkt dan weet ik ook wel wat goed en niet goed voor me is.
Vanzelfsprekend kom je dan uit op de vraag wat maakt dat het niet lukt...
Wat geloof je op?? Wat is er nodig om je doel (een lager gewicht, een kleinere maat of een andere uitstraling etc) wel te bereiken??
Ik heb de opleiding NLP Practitioner gevolgd en ben benieuwd of jij hier aanknopingspunten ziet. Hoop weer van je te lezen.
Salsamar
March 16, 2011 om 09:04
Beste Salsamar,

Dank voor je reactie. Ik snap je vraag eerlijk gezegd niet helemaal goed, wat bedoel je precies? Of ik verbanden zie tussen NLP en afvallen? Neuro Linguistisch Programmeren heeft naar mijn inzicht vooral te maken met het herkaderen van je gedachten, oftewel je eigen "printplaat tussen je oren opnieuw programmeren". Dit kan zeker helpen bij het bereiken van doelen ja. Ik richt mij meer op de vraag; wat is het toch dat ik die discipline niet heb? Dit heeft naar mijn mening minder met NLP te maken, maar meer met je persoonlijkheidsstructuur en de comfortzone waarin je als mens acteert en communiceert. Als je op de lange termijn wilt werken aan bijvoorbeeld blijvend gewichtsverlies dan is het waardevol om te kijken waar menselijk gedrag uit voort komt. Ik ben wel bekend met NLP maar heb niet de opleiding gevolgd. Hoor graag van jou in hoeverre menselijk gedrag behandeld wordt tijdens de NLP Practioner opleiding.

Voor de medelezers; NLP is emile ratelband mee groot geworden; als jij maar hard genoeg tegen jezelf roept dat over kolen lopen niet gevaarlijk is en dat ze niet warm zijn, dan ga je er zelf in geloven en zul je het ook doen:-) Even een kort door de bocht uitleg van NLP
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan