Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 17, 2011

Oeleboele woog op het moment van schrijven 62.60 kg (bmi: 22.72).

Bonjour!

Ik weet niet wat het is maar mijn motivatie is helemaal zoek hihi. Deze week niks afgevallen maar ook niets aangekomen, gelukkig. Ik weeg namelijk precies hetzelfde als vorige week!
Alles staat een beetje op een laag pitje de laatste tijd, ik sport nog wel maar niet zo vaak als in het begin en ook het snoepen is niet veel maar toch genoeg om niet af te vallen ha ha. Mijn vriend en ik hebben het erover gehad en we hebben afgsproken dat we weer een tandje bij gaan zetten, dat is toch wel de kracht van het samen afvallen, mijn vriend moet er nog 2kg af en ik nog 2,6. Als we allebei op ons streef zijn gaan we lekker uit eten, zitten we erg gelijk weer boven maar dat maakt niet uit ha ha.
Dus we gaan er weer ff tegenaan, in april ga ik lekker een weekend shoppen in Antwerpen dus dan zou ik graag die 60 bereikt willen hebben, hopsakee gelijk die druk op de ketel zetten hihi... mezelf weer een doel zette zodat ik weer een motivatiepuntje heb. Natuurlijk merk ik ook dat het weer mooier wordt dus mezelf in bikini voorstellen zou ook moeten helpen!

Nou mensen, veel succes en tot later!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan