Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 17, 2011

S60 woog op het moment van schrijven 71.00 kg (bmi: 25.16).


Hallo Buddy's!!!

Hoe is het met jullie?!

Gisteren op de weegschaal gestaan woog 68,2.. 0,2 aangekomen dus maar de schade is te overzien. Gisteren heel hard met best gedaan gesport veel water gedronken en savonds niet gesnoep kortom goed gelukt. Uit nieuwschierigheid vandaag nog even op de weegschaal gestaan. Woog ik ineens 68,7! Daarna weegschaal ergens anders neergezet woog ik ineens 69,7!! Toen nog een keer erop gestaan woog ik 68,3!

Haha als jullie het nog snappen?! Ik heb best een goede weegschaal die normaal gesproken waar je ook staat altijd hetzelfde aangeeft.. Njaa we gaan der maar vanuit dat me batterij op is haha! Vanmiddag na me werk gelijk eventjes een nieuwe batterij kopen en dan maar hopen dat ik dan ineens 66 weeg hihi!

Verder alles rustig aan! M'n vriend en ik hebben een huisje gekocht en hebben nu alles geregeld alles uitgekozen en gedaan dus we zijn helemaal happy! Nu wachten tot het is afgebouwd want het is pas in december af! Me broer ook een huisje gekocht en die heeft woensdag de sleutel gekregen dus morgen op me vrije dag lekker klussen! Beetje verven en behangen!

M'n goede voornemen: uur of 9 me bed uit dan ff uurtje naar de sportschool en daarna gelijk door om te klussen!! Nou en als dan me weegschaal nog 69 durft aan te geven de volgende dag gooi ik m het raam uit!! :P

Jullie nog leuke nieuwtjes?!

Groetjes!

Update!

Gisteren even nieuwe batterijen gekocht en vannochtend op de weegschaal gestaan. 67,8 Gelukkig maar! Toch in de 67 deze week! Nu vanavond: eten met wat collega's en morgen met de collega's van m'n vriend.. Lekker 2 personeelsuitjes in 1 weekend haha! Mjaa goed misschien kan je het maar beter in 1 keer hebben gehad toch?! Kan k me daarna weer helemaal focussen op afvallen :D! En je moet natuurlijk wel blijven genieten! Als ik het daarna weer oppak hoop ik aan het eind van de week aan het begin van de 67 te zitten (67,3 ofzo!)

:thinkpositivealways:

March 17, 2011 om 07:20
Hoi,:hi:

Het is echt frusterend als de weegschaal meer aangeeft als je zo goed je best hebt gedaan. Dat heb ik ook een tijd gehad. Ik werd er helemaal gek van. Maar je moet door blijven zetten want op een gegeven moment raak je vanzelf weer wat kwijt.

Wat leuk dat jullie een huisje hebben gekocht. Alleen dat wachten op de oplevering duurt zolang haha. Ik heb en mijn vriend hebben vorig jaar een huis gekocht en het wachten duurder ook zolang. En wij kregen de sleutel na 3 maanden al.

Lekker zeg dat je morgen vrij bent. Lijkt me ook heerlijk om even te gaan sporten s'ochtends, maar helaas moet ik werken.

Succes nog meis!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan