Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 17, 2011

Smartie30 woog op het moment van schrijven 101.90 kg (bmi: 35.68).

:hallolievebuddys:

Allereerst natuurlijk bedankt voor jullie lieve belangstellende berichtjes hoe het nu met mij gaat. Ik ben jullie (stil) blijven volgen, maar wilde niet reageren tot ik mijn nieuws met heel de wereld wilde delen (ik kon niet helemaal een juiste smiley vinden, maar jullie begrijpen mij vast wel):

:zwangergefeliciteerd:

Ik ben 13,5 week in verwachting van ons eerste kindje! Ik was een kilo of 6/7 aangekomen na de feestdagen en had net een nieuw pakket eiwitrijke producten besteld om weer vol te gaan knallen. Na veel goede gesprekken met mijn vriend hebben we in december besloten om voor een kindje te gaan. 9 Januari deden we een zwangerschapstest en het bleek de eerste maand meteen raak te zijn! Pakket met dieetproducten is meteen doorverkocht want afvallen zit er uiteraard voorlopig niet in. Wel maak ik bij deze de belofte zodra het weer mag ik weer terug wil naar die 94.6 kg en daar alles voor ga doen! Voor nu zorg ik zo goed mogelijk voor het kleine wondertje dat groeit in mijn buik. De eerste echo was erg mooi om te zien, hij/zij bewoog prima, alles zat erop en eraan en de hartslag was ook prima te horen.

Ik hoop dat jullie nu kunnen begrijpen dat ik de laatste tijd niet zoveel te melden had, want in plaats van afvallen ben ik alleen maar aangekomen (en dat gaat ook best hard als je al die tijd heel veel gesport hebt en er de eerste weken veel te moe voor was en ineens het dieet uit den boze is). Ik blijf jullie volgen, maar zal hier niet heel actief zijn.

Jullie wens ik natuurlijk allemaal veel succes bij het nastreven van jullie doelen: zet hem op!

liefs, Smartie :zwanger02:March 17, 2011 om 07:20
Gefeliciteerd!!! Super hoor! Echt leuk! :)

Leuk ook dat je me weer gevonden hebt. Toen ik mijn profiel verwijderde dacht ik dat ik nog wel een bevestiging zou krijgen naar wie ik dat bericht allemaal had gestuurd zodat ik jullie op die manier terug kon vinden... Nou niet dus... Nouja ik ben er dus weer.

Maarre je geeft aan wat minder hier te zullen komen? Misschien moet je juist wel komen zodat je toch een beetje een overzichr houdt van wat je eet enz? Je mag nu natuurlijk niet afvallen, maar toch wel gezond eten?

Nouja, wat je ook beslist te doen. Echt super gefeliciteerd en ik hou je in de gate!

xxx
March 17, 2011 om 12:17
Gefeliciteeeeerd!

:gogo:
March 17, 2011 om 13:22
Heey Smartie!!

:gefeliciteerd2:
Woww wat goed dat je meteen zwanger bent geraakt en dat het zo goed gaat!
Geniet er maar van!
Maar pas op met eten he, het zou zonde zijn als je heel veel aankomt tijdens je zwangerschap onder het mom daarvan. Straks wil je het er allemaal weer af hebben dus alles wat je er nu niet extra aan eet hoeft er straks niet af.....
In ieder geval, sterkte, geniet ervan en hou ons op de hoogte!! :-D

Liefs Logo
April 17, 2011 om 05:27
en hoe is het nu bij jullie?? Gaat je zwangerschap nog steeds goed? Kun je er lekker van genieten of ook veel last van dingetjes?

Groetjes Logo
April 18, 2011 om 14:03
Dank je wel!! Wat lief dat je dat zegt. Het vergt ook wel wat discipline, maar voel me er gewoon net wat beter bij als ik onder die 90 zit en dat blijft nu een goede motivatie.

Kan me voorstellen dat het lastig is te matigen met eten, dat is rond de menstruatie soms al lastig dus met een zwangerschap is het vast nog veel lastiger haha. En ja dat minder bewegen hakt er natuurlijk ook in, maar je mag heel veel toch gewoon nog doen als je zwanger bent? Zeker die eerste maanden? Maar goed joh dat komt in oktober/november wel weer...
Het is nu toch heerlijk dat alles zo lekker gaat en als ik het goed zie, krijgen jullie een meisje??? LEUK!!
Onbekend
April 30, 2011 om 08:05
hoi hoi

dank je wel voor je reactie op mijn 'muisjesfoto'.

Wat geweldig dat je zwanger bent zeg. En wat fijn dat het zo snel is gegaan. dat ken ik helaas niet. en wat gaaf dat je een ... krijgt. echt gaaf!

doe het lekker rustig aan en geniet er lekker van (zoveel als je zelf wilt, voel je niet verplicht. helaas weet ik dat dat niet zo heel vanzelfsprekend is en zeker niet 24/7).

groejes angela

:handbaby:
May 3, 2011 om 05:01
Hey Smartie,

Hoe is het met je? Voel je je goed? Groeit je kindje goed? Ik ben benieuwd!

Liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan