Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 17, 2011

Es92 woog op het moment van schrijven 82.40 kg (bmi: 28.51).

:lievbuddys:

Vandaag gaf ie eerst 82.5 aan, toen 82.0 en daarna 82.4... Rare weegschaal vandaag! Dus ik heb voor de zekerheid maar 82.4 ingevuld hier! Ben allang blij dat ik de afgelopen tijd stabiel in de 82 zit en niet meer naar de 83 ben gegaan :) Nog even en dan zit ik op de 82 en dan bijna op de 80 en dus bijna op 79.9 :wappi:

Het gaat nog steeds goed met het eten en sporten enzo. Natuurlijk ben ik zo nu en dan echt gedemotiveerd en wil ik een hele zak chips wegeten, maar dat heb ik gelukkig nog niet gedaan haha. Had afgelopen maandag vreselijk zin in chips en dat heb ik toen ook gewoon gepakt, want als ik dat allemaal op ga houden krijg ik dus echt zo'n vreetbui binnen de kortste keren. Heb toen gewoon een bakje van 50gram gepakt, dat kan vast geen kwaad dacht ik zo :DD:

Heb vandaag mijn eerste tentamen van de drie en heb er best vertrouwen in. Naja in ieder geval dat ik het ken, maar het tentamen is zooo moeilijk dat ik echt bang ben! Vervelend is dat he, want je hebt goed geleerd en dan had je de vorige keer ook.. maar toen zat je op t randje dus je moet nu echt je best doen voor de zekerheid! Of klinkt dat niet bekend? :grinnik:

Ze hebben echt een superleuke nieuwe collectie bij H&M.. kon het niet laten om iets te bestellen ook al heb ik gister toevallig nog besteld haha! Heb ik altijd, dan bestel ik iets en de volgende dag staat een niewe collectie online. Dus nu heb ik best veel besteld hihi:bloos:

Hoe is het met jullie?

xxx
:knuffel:

March 17, 2011 om 07:54
Hoiiiii! :)

Neeeeeeee, waarom vertel je me nou dat de H&M een nieuwe collectie heeft! Ik heb gisteren nog een pakketje binnengekregen, en nu alweer enorme kriebels om te kopen haha! Wat heb jij allemaal besteld? Ik vind het altijd leuk om te zien wat mensen bestellen! :DD: En ik ga duidelijk ook even een wishlist samenstellen, als je het leuk vindt zal ik het wel als plaatje posten in m'n dagboek ofzo! ;) (Maar dan moet jij het ook doen! :p)

Heel erg veel succes met je tentamens aankomende week! De mijne laten nog even op zich wachten, ik heb ze 6 en 14 april.. Heerlijk, die 8 dagen ertussen. Kan ik me eerst compleet focussen op het ene tentamen, en vervolgens op het andere..

Dikke kus!

:knuffel:

:hugsandkisses:
March 17, 2011 om 09:20
Oké, komt mijn uitleg!

1) Ga naar www.imageshack.us en upload je foto
2) Kopieer de code van de foto (als ie geupload is, op de foto klikken, vervolgens nog een keer totdat je 'm op het goede formaat ziet, en dan rechtermuisknop -> eigenschappen -> adres (URL) kopieren)
3) Nu in deze link plakken: [img=HIERJELINK][/img]
4) Als het goed is moet nu je afbeelding er staan!

Wat je ook kunt doen, is de foto uploaden op Hyves ofzo, en vanaf daar de link kopieren! Moet je alleen wel zorgen dat die foto in een album belandt waar niemand 'm kan zien, hahaha. :DD:

Ik heb mijn oog op het volgende laten vallen:Dat rokje zou ik dan als taillerokje dragen, dus iets hoger opgetrokken! Alleen ik vind de tas te duur (30 euro), dus die zou ik niet snel kopen. Ik ga aanstaande maandag naar de Primark in Rotterdam Alexander, dus dan koop ik gewoon een rip-off haha! En die oorbellen al heb ik al in het bruin met blauw, maar ik vind deze ook heel mooi.. *kwijl*

Je moet maar even laten weten hoe je tentamenweek is verlopen zodra je ze er op hebt zitten!

:knuffel:

:hugsandkisses:
March 17, 2011 om 11:45
Hey you! :hartje:

Oeh, je hebt echt leuke dingen gekocht! Dat jurkje linksonder vind ik echt héél mooi, net als dat jurkje er rechts van (met die zwarte band die los hangt).. Ik heb er ook heel lang over gedacht om dat jurkje te kopen, alleen ik was bang dat ie heel droevig zou staan door de kleuren.. Ik ben benieuwd hoe het je allemaal staat! :) Anders moet je eens een foto posten van je hele lichaam, of wil je dat liever niet?

:knuffel:

:hugsandkisses:
March 17, 2011 om 15:11
Heeey
Echt goed van je dat je het bij 1 bakje hebt kunnen houden!! En misschien is het een idee om een nieuwe weegschaal te kopen, dan is t allemaal wat duidelijker voor jezelf..
Hoe is je tentamen gegaan? Met al dat studeren moet het toch goed gekomen zijn? :)

:renee15:
March 17, 2011 om 17:57
Jaa snap ik, maar misschien geeft e wel minder aan ;) Nouja, dan maar elke ochtend 3 x en het gemiddelde nemen haha! ;) Let er ook op dat hij op dezelfde plek in de badkamer staat. Ik heb van velen gehoord dat de plaats wel kan uitmaken voor et gewicht dat hij aangeeft, awel maar dan ben ik bang dat ie ineens meer aangeeft!

Meer dan je best kun je niet doen he!! Ik denk dat je het wel gehaald hebt als je er n goed gevoel over had :) Ik hoop het in ieder geval voor je!! Veel succes nog met je aankomende tentamens. Ik heb er volgende week 3. Ben er echt nogal bang voor haha ik verwacht er echt niet veel van.

Ik lust zeker drop!! Maar ik heb GEEN zelfcontrole haha. Zal het nooit bij n paar kunnen laten.. ach ja, ik moet gewoon doen wat ik kan, en meer kan niet, dus ja :P

:renee15:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan