Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 17, 2011

MissVoracious woog op het moment van schrijven 126.50 kg (bmi: 39.48).

We doen het weer een met beeld en geluid, nu met goed (beter) beeld, overigens! ;)

TADAAA!!!!

:reenepeentje:

March 17, 2011 om 07:30
Dat heb ik idd ook wel eens.

Het meeste wanneer ik me helemaal klaarmaak om ergens naartoe te gaan. Maak me dan op met mooie kleding, make up iets anders dan dagelijks.. Voel me dan eens goed in mn vel tot bijna mooi zelfs :p
En dan zie ik foto's van die dag terug en dan denk ik, waarom voelde ik me nu zo mooi? Zie hoe afschuwelijk ik erop sta :s
Onbekend
March 17, 2011 om 08:19
Ben benieuwd, zodra ik thuis ben zal ik even kijken en luisteren ;)
March 17, 2011 om 08:33
Wat ben jij leuk!!! :knipoog2:

Ja wat je zegt herken ik zeker!
De ene dag voel ik me geweldig en de andere dag kan dat ineens heel anders zijn.
En op zo'n dag wordt dat ook niet veel beter,ook al probeer ik positieve pepers in mijn poeperd te steken...

Ik wens jou een heeele fijne dag...

Liefs Esther:kus2:
March 17, 2011 om 08:41
jouw stem is echt superprettig!!!! en ik vind niet dat je er vandaag niet uitziet hoor... integendeel!!!

maar ik herken wat je zegt wel ja... wat ik heel bijzonder vind, is dat ik me heel slank kan voelen als ik 300 gram ben afgevallen, terwijl ik donders veel te zwaar ben... maar gelukkig werkt dat zo, want anders was mijn leven niet veel waard... Maar ook ik heb wel eens een super bad hair day of dikke wallen en meestal als ik iets bijzonders heb (zoals een optreden, bruiloft, noem maar op, als het ook echt uitmaakt hoe je eruit ziet) omdat ik dan niet zo best slaap... lang leve make up zullen we maar zeggen.

ik zou zeggen: ga genieten van je decadente dag... ik mag straks nieuwe laarzen ophalen... mochten ze niet dicht willen, laat ik gewoon de schoenmaker er een stuk inzetten... wel 8 cm hakken en ben dat niet gewend, maar kan trainen he...

zodra lief weer werkt, ga ik eens kijken of ik via de webcam ook een filmpje kan maken :)

liefs Nienke
Onbekend
March 17, 2011 om 09:37
Hello!

Dat was weer leuk!
Tuurlijk, wie heeft dat niet. Zeg ik tegen Ben....ik heb een bad hair day (of bad face day, bad body day al naar gelang). Kijkt ie naar me, zegt ie...je ziet er net uit als altijd hoor!! (?!) Ik snap soms niet wat ie nou zo leuk aan me vindt, maar het schijnt dat hij dat andersom ook wel heeft, althans dat beweert hij.
Als het echt een zure dag is speel ik voor kluizenaar en soms zit ik m maar gewoon uit. Het is het bioritme denk ik. :)!

Ik kan weer lekker naar de doos. Heb de broodmixen nog niet binnen, maar heb net een stapel pannekoekjes van Fijnlijntje gebakken, met calorieloze, koolhydraatloze (nep) ahornsyroop. Mwah...het is niet de real deal, maar smaakte niet slecht!

Nou Gooise vrouw, vermoei je niet teveel! Hoe en wat doe je met je nagels? En blijft er iets over van je eiegen nagels? Kan je dat zomaar eens voor een keertje doen of heb je dan meteen levenslang??

Liefs!
March 17, 2011 om 09:56
:bloemenlijn1:

Hee wat leuk, die videologs!
Hahahaha, grappig.

Ja, ook ik heb die momenten, volgens mij heeft bijna iedereen die wel eens, toch.

Je vroeg me of ik niet de neiging heb om op de weegschaal te gaan staan, nee, gelukkig heb ik die neiging niet, fjoewieh!

En je vroeg me ook hoe lang men mag Cambridgen, nou, dat is max. 6 weken achter elkaar, en dan 1 eetweek, en dan weer 6 weken achter elkaar, etc etc etc, net zo lang tot je op je streefgewicht bent aanbeland.

Inmiddels ken ik mensen, die het al 7 - 8 maanden doen, en die zelfs 62(!) kilo zijn afgevallen, ontzettend veel, tjonge jonge, maar ja, ik zit op dag 2, dus voor mij nog vele dagen/weken/maanden te gaan, hahahaa.

Groetjes van mij,
liefs,

:zonnetje1972:
March 17, 2011 om 12:47
Hoi,

zie mijn 1e reaktie op mijn persoonlijke vlog.
Nu even kort, ik heb daar niet zo veel last van.
Ben niet zo bezig met mijn uiterlijk in die zin.

Het is dat gevlog!

x Sjaaak
March 17, 2011 om 13:34
:beerbedankt: en :hug2:
Hoe is het hier?

Groetjes,
Loveleen
March 17, 2011 om 16:30
Hoi lieverd
En, voel je je nu lekkerder in je vel, na een dagje de Gooische Vrouw uitgehangen te hebben? Vaak helpt dat wel, wat extra tijd aan jezelf besteden. En hakken dragen schijnt ook te helpen.
Natuurlijk heb ik dat ook. Heel vaak zelfs. Ik ben wat mijn zelfvertrouwen betreft zo labiel als de pest. Het ene moment begin ik zelfvetrouwen te krijgen, het volgende moment voel ik me Ma Flodder In Het Kwadraat. En dat varieert vaak een paar keer per dag zo. (Vaak als ik foto's van mezelf zie. Daarom mijd ik de camera ook alsof het ding een enge ziekte heeft).Naar gelang ik slanker wordt, wordt dat natuurlijk wel beter. De periodes dat ik vind dat ik er wel mee door kan worden langer en stabieler. Heeft veel met een algeheel gevoel van welbevinden te maken. Als ik moe of depri ben zie ik weinig goeds aan mezelf.
Waar het maar om gaat: wat jij hebt hebben we bijna allemaal wel. Erg herkenbaar.
Tot morgen.
Liefs
Marian
Onbekend
March 17, 2011 om 16:58
Hoooooooi vrouw!

Had ik vanmiddag een hele lap tekst getypt, is het ineens allemaal weg!!!
Nu poging 2 dan maar...

Ik vind het erg leuk om je op de video te zien en horen, heb je toch bewegend beeld en geluid bij het plaatje heh.
Je ziet er goed uit haar schat, maar ik ken het gevoel...
Dan trek ik 's ochtends kleren aan, haar zit goed, make-upje op, accessoires kloppen. En dan kom ik op mijn werk en loop langs een spiegel en dan zie ik dat mijn haar verwaaid is, en dat de kleren helemaal niet zo mooi afslanken als ik had gedacht, of het leuke truitje is net wat gekrompen in de was waardoor het niet meer zo flatteus is... :( heel vervelend en heel frusti! Maar ook wel minder extreem hoor, dat je in de spiegel denkt van, kan er wel mee door, en een uurtje later dat je denkt, mens wat zie jij eruit? Scheelt ook in welk licht je staat, tl-licht op mijn werk is ook niet flatteus!!! En de webcam is meestal ook niet zo lief voor mij...
Ach weet je, als je je goed voelt vanbinnen straal je dat uit naar buiten en ben je altijd een prachtig mens!!!

Jammer dat je goois dagje in het water viel, hoe is het nu met de kleine meid? Vind het altijd zo zielig als ze ziek zijn...
Sofie loopt nu de hele kamer al door, nog wel wat wiebelig en soms met vallen en opstaan maar de stukken worden steeds langer!!!

Zeg, gooische vrouw, wat doe jij eigenlijk nog meer dan nagels laten doen, zonnebankje pakken en thee drinken??? Of heb je een rijke vent aan de haak geslagen? HAHA sorry ben niet nieuwsgierig hoor ;)

:hartje: :liefs:

March 17, 2011 om 17:30
oh neeee ik kan je filmpje niet zien :-(

Ik wil ook kijken!!! haha!

-x- Wendy
March 17, 2011 om 17:34
Jaaaa toch kunnen kijken!
en ja... uiteraard hier ook heeeeel herkenbaar... ik heb zoveel leuke kleren, maar niks past meer.. of ik voel me in iets bepaalds heel goed.. kijk ik in de spiegel en denk ik... hmmmm dat trekken we ook maar niet meer aan!

Zonnetje was hier wel lekker aanwezig :-)

Werk jij thuis?

Liefs Wendy
Onbekend
March 18, 2011 om 02:09
Hee meis,

Ik ben nu op mijn werk en probeer je video te openen maar heb geen geluid hier, dus ik probeer uit te vogelen wat je zegt door te liplezen, maar ik kan dat helaas niet zo goed.....hahaha.
Zal vanavond thuis nog 's kijken.

Maar hoe gaat 't met je??
Lukt 't je weer een beetje de draad op te pakken??

Ik heb er op 't moment erg veel moeite mee, ook omdat mijn darmen redelijk leeg zijn maar toch nog steeds tegensputteren. Maar ook omdat ik nu wel weer meer warm eten kan eten (lukte niet doordat ik zo vol zat en daardoor erg misselijk werd) en nu alles dus extra lekker is.
Ben gisteren uit eten geweest en komend weekend nog weg met mijn volleybalteam, wordt over 't algemeen niet gezond gegeten dan....hahaha.

Nou fijn weekend!

Liefs,

Monique
Onbekend
March 18, 2011 om 03:51
hey mopke,

leuk filmpje, leuk om je zo te zien en ja ik heb dat ook vaak!
trouwens heel stoer dat je zo dat filmpje kan maken hoor, dat zou ik niet durven hahaha...

meissie fijne dag, lekker zonnen hihi... kan ik ook wel eens gaan doen als ik tussendoor tijd heb! beetje kleur doet de mens ook goed!

knuffel
Onbekend
March 18, 2011 om 04:19
heeeeeeeeeeee super filmpje :)
maar.. ik zou dat NOOOHOOOOOIT durven hoor.. brrr....

stoer dat jij dat wel doet :) :)
en je ziet er leuk uit :)!!!! wees daar maar zeker van :)
en een prachtige stem!!

stoer zeg!!
March 18, 2011 om 07:33
Hoi,

Hoe gaat het eigenlijk met dochter?
En met de nachten?
Hoop dat ze gezond is en geen koorts en dat soort grappen heeft.
Kinderen kunnen zo lekker snel ziek, maar ook weer wonderbaarlijk snel beter zijn.

Maak er een fijne dag van.
Hoop dat je nog lekker nasuddert op je verwendagje(s)! Je doet het goed!

x Sjaaak
March 18, 2011 om 07:34
Waarom durven jouw andere buddies geen filmpjes te maken?
Misschien een leuke vraag voor de volgende keer!

kussie,

S.
March 18, 2011 om 08:36
Jemig Ireen, 40 kilo....

En ik ben het met Sjaak eens: waarom willen die andere vrouwen geen filmpjes maken? Is toch een extra dimensie elkaar eens bewegend te zien. Ik zal binnenkort ook weer iets in elkaar klussen voor jullie. Gewoon, omdat het kan.

Fijn weekend alvast! xx
March 18, 2011 om 08:58
Nu je het zegt - lijk op die foto's inderdaad blonder. Dat filmpje is wel van vorig jaar (of misschien wel het jaar daarvoor, de tijd haalt me regelmatig in). De meeste van die foto's zijn van in de zomermaanden, dan ben ik altijd blonder. Ik word nu voornamelijk grijzer. En best snel ook. Maar ik vind het niet erg, doe sinds de middelbare school geen verf meer in m'n haar (in die tijd deed ik paars en blauw en roze en groen en allerhande rood, bruin en blondtinten....). Heb wel met de kapster afgesproken dat ze, als ik m'n proefschrift moet verdedigen (waarschijnlijk eind dit jaar - begin volgend jaar), highlights mag verven in m'n saaie haarkleur :).

En 40 kilo sinds zwangerschap is ook nog steeds 40 kilo. Jemig. Ik ben inderdaad stabiel, maar zou nu wel eens onder de 90 willen. Misschien maar een paar daagjes ziek worden, dat hielp vorige keer ook zo goed, haha. Ach, zal wel komen. Ik let ook niet heel hard op de laatste tijd, vrees dat ik het toch écht zelf zal moeten doen. Jij daarentegen...je haalt me nog in! Doe maar hoor, als je zó lekker gaat, moet je doorgaan.

Zonnig kusje!
March 18, 2011 om 18:15
Leuk zo'n vlogje en ook ik heb van die dagen !!!!

:nijntje35:

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan