Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 17, 2011

Smit1974 woog op het moment van schrijven 61.50 kg (bmi: 23.43).

:halloallemaal1:

Dinsdag toch maar naar de huisarts geweest en ik blijk een bacterieele infectie te hebben met een voorhoofdholteonsteking:nietok:. Heel fijn:luktniet:!
Gelukkig hing er geen camera voor Candid Camera, want ik ging zitten en ging zo naast die stoel zitten:dathebikweer:!!! Man, boven op m´n linker bil. Tja, nu dus spierpijn van het vallen, lekker slim!
Ik heb Antibiotica gekregen en dat heeft betreft de koorts zeker al geholpen.
Maar bukken doet nog wel zeer met m´n hoofd en m´n bil, hi en zodra ik maar iets doe, ben ik vrij moe.
Irritant voor dit vrouwtje, dat binnen zitten echt niet grappig vindt.

Maar ja, gelukkig had ik een tijdje geleden de gehele serie van Gilmore Girls gekocht en daar ben ik nu heel blij mee. Nog anderhalve seizoen en dan weer een andere serie kopen maar.

Vince:bruineruwhaar: en Sam:teckel: vinden het wel waanzinnig dat ik heel de dag thuis ben. Zij liggen languit op de bank heel de dag en moet ze echt een keertje wakker maken of roepen om even naar buiten te gaan. Sam had het vanochtend een beetje koud, dus jasje aan gedaan en die blijft dus liever binnen, de schat.

Mijn gewicht gaat langzaam aan met de ww naar beneden. Iedere week val ik wel iets af en nu nog maar 1,5 kg. en ik ben zeer tevreden:ww1:! En dan vasthouden en dus stabiliseren. Ach ww zal me vast op weg helpen.

Volgende week maar 3 dagen werken :peuter2::peuter:(als ik me beter voel en maandag weer begin) en dan heerlijk met vrienden een lang weekend weg:opreis:! Heb er zin in!
Heb ook wel zin om weer te gaan werken, altijd eigenlijk wel!

Fijne dag allemaal en tot horens en succes met afvallen:bye:!

Groeten Wendy

March 17, 2011 om 08:08
Oh joh, pijnlijk een voorhoofdholteontsteking en dan ook nog naast de stoel vallen, omg, wat zul jij je lullig gevoeld hebben, zou ook echt iets voor mij zijn, haha!

Leuk met vrienden een lang weekend weg, heerlijk, krijg je energie van! Dat zijn van die leuke dingen in het leven (die ik te weinig doe)!

Odie :teckel: loopt nog steeds mank, zo zielig, het lijkt wel vanuit zijn schouder te komen, hoop zo dat het snel verbeterd. Sam had zijn jasje dus aan vanmorgen, Odie heeft er ook één, een chique zwarte doorgestikte, hahaha, staat heel mooi, maar ik heb 'm alleen aangedaan bij vorst. Hoe oud zijn jouw teckels eigenlijk? Odie is 4 jaar en heeft helaas op beide oogjes acute staar, hij is dus zo goed als blind. Best zielig voor een teckeltje, omdat oogcontact zo belangrijk is. Hij kan zich er goed mee redden, ik heb het idee dat hij donker en licht kan onderscheiden.

Ik voel me al wat fitter worden, nu ik me weer aan een voedingsschema hou. Hoop dat WW me weer helpt afvallen. Ik vind het iig wel leuk, dat on-line programma. Kunnen wij elkaar daar ook steunen? Geen idee of ik je kan vinden. Ik sta ingelogd onder Mandy66 ...

Zo, kids weer naar school en ik pak even de auto om naar de hei te rijden met de honden en daar met een vriendin te wandelen, zij heeft ook zo'n blonde Golden Retriever, net als mijn Sara :golden: en die twee zijn stapel op elkaar.

Have a nice day!

Liefs, Mandy :bellesara:
March 17, 2011 om 12:27
jeetje wat balen zeg allemaal .gelukkig gaat het lijnen goed .maar snel weer beter worden heeel veel sterkte groetjes tineke.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan