Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 17, 2011

Nel1940 woog op het moment van schrijven 70.70 kg (bmi: 25.97).

:lievbuddys:Ik heb mijn vanmorgen gewogen en ik was gelijk wakker 600gr aangekomen ik kan het nog niet begrijpen ben zoveel in beweging geweest en echt op mij eten gelet helaas!!!!!!!Wat is het lichaam toch raar ik hou mijn hart vast als ik volgende week naar Oostenrijk gaan want mijn schoondochter kan zo lekker taart bakken en eten koken want onze kleindochter is jarig en dat gaat heel anders dan hier s'middags komt er visite is de tafel een koffietafel met alles erop en er aan en dan komt de taarten en dan kan pakken wat je wilt al is het tien keer en met slagroom metkoffie en daarna bubbels.:anipraline:Nou lieve buddys je begrijpt zeker wel dat de weegschaal doorslaat .Ik heb mij voorgenomen maar veel te gaan wandelen en dat is heel wat anders in de bergen maar ik ben het wel van plan. Ik ga zo weer lekker lopen ik ga iets verder dan anders misschien is er morgen weer wat vanaf.hopen!!!!!!:knipoogjevan:van nel

Onbekend
March 17, 2011 om 09:25
Hallo Nel,
Onze lijven reageren erg traag denk ik zo. Als jij in Oostenrijk zit ben je afgevallen. Weet het zeker. Daar niet teveel lekker gaan nemen, anders zit het er in Nederland naderhand weer allemaal aan. Ik wens je veel plezier in Oostenrijk. Geniet maar lekker van je kinderen en kleinkinderen. Zo vaak zie je ze ook niet.
Mijn kleinzoon komt straks weer lekker mee-eten. Zo gezellig weer. Hij maakt dan gelijk zijn huiswerk, dan kan oma hem nog even overhoren voor hij weer naar huis gaat. Fijn als ze zo vlakbij wonen.
Groetjes en een fijne dag.
:dagkilo:
March 17, 2011 om 15:20
Hoi Nel,
Dat is vervelend, weer wat aangekomen,
En vooral dat je zo goed in beweging bent,
en dat jullie volgende week naar Oostenrijk gaan, en met een verjaardag erbij, wordt heel moeilijk.

Ik ga morgen naar de huisarts voor een spuit,
vandaag kon niet meer.

groetjes wimke.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan