Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 17, 2011

Mary1950 woog op het moment van schrijven 98.50 kg (bmi: 32.53).

Hallo lieve allemaal,
Hier ben ik weer, terug van weggeweest en eindelijk 'n uurtje voor mezelf zodat ik eerst eens 'n algemeen briefje schrijf en daarna eens even lekker bij mijn buddy's ga kijken en terugmailen.
We hebben 'n heerlijk weekend gehad, alleen was het weer hier beter dan in de Ardennen.
Na 'n kleine onderbreking, we waren net Amstelveen voorbij toen Dana de hele boel onder spoog, dus bij het eerstvolgende benzinestation gestopt en alles verschoont, toen lekker koffie gedronken in Nederweert, kwamen we 'n uur te vroeg aan bij het huis, maar we mochten er in en moesten nog boodschappen doen. Alles uitgeladen, de kamers ingeruimd, de boodschappen opgeborgen en lekker naar buiten, het was heerlijk, meteen maar lekker 'n borrel genomen op de goede heenreis. Eentje zou er voor het eten zorgen, zij had thuis al alles klaargemaakt dus om 'n uur of zeven gingen wij aan tafel en kregen 'n pompoensoep, ik had dit nog nooit gegeten en iedereen vond het heerlijk, alleen mijn mond brande zowat af zo pittig had zij hem gemaakt, nu is het bij mij al snel pittig, dus hij zal wel goed zijn geweest, daarna spagetti. Na 'n gezellig avond lekker naar bed, o nee, natuurlijk ook nog gezwommen, wat 'n fijn bad zat er op de beneden verdieping 10 x 4 meter en heerlijk van temperatuur.
Zaterdag 'n bierbrouwerij (die heb ik nu wel gezien) bezocht en 's avonds de bbq aangezet, heerlijk, heerlijk, heerlijk, toen begon het te miezeren wat overging in harde regen maar toen waren we gelukkig al klaar. Ook zondag was het gezellig.
Maandag om 10.30 uur vertrokken we weer, eerst zijn we naar de watervallen van Coo gereden waar we op 'n terras koffie hebben gedronken, toen op naar Maastricht waar we op het Vrijthof hebben geluncht. Na even bij mijn vader en bij Judith langs te zijn geweest waren we om 18.30 uur thuis. We hebben 'n broodje gegeten en heerlijk languit op de bank, ik was in 'n mooi boek begonnen dus geen pc aangezet, Jan ging om 21.00 uur naar bed, ik om 23.45 uur, toen lagen er 2 wassen schoon in de kast. Dinsdag weer over naar de orde van de dag, wat eten betreft weer in het gareel, tussen de middag de meiden, 's middags naar mijn moeder en 's avonds kaarten, nog steeds geen pc aangehad want eerst moest mijn boek uit. Dat heb ik dus uitgelezen toen ik uit kaarten kwam, het was 'n boek van Kirstin Hannah, ooit heb ik eens 'n boek van haar gekocht om de naam Hannah, nu heb ik alle boeken van haar, ze lezen zo fijn weg.
Gisteren naar mijn vader, na Dana naar de chreche te hebben gebracht, 's middags naar mijn moeder en gisterenavond even naar Vincent, hij kreeg 'n ander bankstel en het oude moest er uit. We waren om 22.00 uur thuis en toen pas de pc aangezet, ik had zo'n 90 berichtjes dus eerst 'n zooitje er uit gegooid, de rest zit ik nu tussendoor zo'n beetje te bekijken en ga ik zo lekker beantwoorden.
Mijn eten (zuurkool) staat klaar en vanavond gaan we naar Frank Boeijen, die kaartjes heb ik voor mijn verjaardag gekregen, ik was het zowat vergeten totdat ik langs de weg 'n bord zag staan dat hij in Haarlem was, dus de kaartjes liggen op tafel anders vergeet ik het alsnog.
Nou mensen, jullie zijn weer op de hoogte door deze lange mail, jullie hebben zeker wel begrepen dat ik nog niet op de weegschaal ben geweest, ik ga eerst 'n tijdje goed mijn best doen en dan zien we wel verder. Ik hou jullie op de hoogte.
Ik kom een voor een bij jullie langs, dus tot zo.
Liefs Mary:eenprettigedag:en :eenfijnweekend3:

March 17, 2011 om 10:43
:hoeishethier:gezellige avond bij frank boeien :theatergordijn::theaterzaal:ik ga 10 k m lopen lieuwe uitslag knie scheur in de maniskus waggehaald en stukjes die los zaten maar de slijtage plek is er natuurlijk wel over 4 weken terug mag nu voorzichtig gaan fietsen
doei !!!!!!!!! gr aan Jan:lente4::lente3::lente:
March 17, 2011 om 12:14
Hallo Mary:tijgertjevoorjou:

Wat geweldig dat je het zo mooi hebt gehad.
Dit geeft nieuwe moed en power!
En wat leuk dat je naar Disney gaat met de hele fam.
Daar kun je weer naar uitkijken.
Veel succes voor de komende week!

Liefs Stefanie:supperbuddy:
March 17, 2011 om 18:42
Hallo liefie,

Geweldig om te horen dat je zo'n fijn weekend achter de rug hebt.
Hoe was Frank Boeijen???
Nu weer in het gareel voor je gewicht!
Er komt weer een weekend weg aan en dan moet je ook lekker kunnen genieten.
Doe je best meid.

Dikke kus Angela
:vriendenbeertjes:
Onbekend
March 18, 2011 om 04:59


Nou meisss,plannen zat voor leuke weekendjes!
Klinkt ook allemaal heel gezellie!

Hoe was je concert van Frank Boeijen?

Het weekend word het weer :zon3: dus geniet ervan meisss!

March 18, 2011 om 05:09
Hallo Mary
Dank je wel voor je lieve berichtje,het is vandaag weeral 14 dagen geleden dat we haar moeten hebben laten gaan,het is nog altijd een groot gemis maar komen het stilaan gewoon dat ze er niet meer is.
Ik zie dat je het goed gehad hebt in ons Belgiëlandje,buiten dat we hier aan geen regering raken is het hier nog hiet zo slecht
Is Frank Boeijen meegevallen?
groetjes een een fijn weekend van Lieve:troeze:
Onbekend
March 21, 2011 om 02:14
Hey meid, dank je wel voor je bemoedigende woorden! Qua auto zitten we te denken aan een Hyundai IX20. En zoals het er nu naar uit ziet, gaat die er ook komen. Qua werk komt het allemaal wel goed, denk ik zo. Alleen was het flink schrikken van de week. Maar goed, intussen is dat weer een beetje gezakt ...
Onbekend
March 21, 2011 om 16:57
Hoi Mary,

heb je het inmiddels al aan gedurfd om op de weegschaal te gaan staan? Ik heb het meteen vandaag maar gedaan en was 2,5 kg aangekomen. Nu de schrik over is kan ik hopelijk gaan genieten van een snel verlies van die 2,5 kg en dan daarna natuurlijk meer. We gaan er weer voor. Vakantie is voorbij en tot de volgende vakantie (eind mei) moet ik er weer aan geloven en streng zijn voor mezelf. Ik wil dan toch weer een aardig aantal kilootjes lichter zijn.
Kom op we gaan er weer voor.
groetjes Birgit
Onbekend
March 22, 2011 om 07:09
Dank je wel voor je superleuke reactie! Echt tof van je!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan