Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 17, 2011

Elyse2010 woog op het moment van schrijven 138.20 kg (bmi: 46.71).

Ik ben eigenlijk toch wel heel erg slecht in het bijhouden van mijn dagboek.
Ik begin altijd heel enthousiast en weet in de loop d'r tijd steeds minder te melden. Zeg maar, geen bericht is goed bericht.

Het gaat hier dus gewoon erg goed. Het eten gaat mij goed af. Alles in kleine porties en dan gaat het goed. Heb nog steeds geen dingen gehad die mij slecht zijn gevallen. Wel merk ik dat sommige dingen makkelijker weg te krijgen zijn dan andere. Ik zit bijvoorbeeld bij varkensvlees sneller vol dan bij kipfilet of vis.

Heb ook helemaal geen hongergevoel meer. Dus het veel minder eten valt mij helemaal niet zwaar. Ik heb het eerder zwaar met het 'moeten' eten. Af en toe, vooral als ik lekker weg ben, moet ik mezelf er echt aan herinneren dat het tijd is om iets te eten. Maar gelukkig heb ik mijn dochter nog die op gezette tijden haar eten en flesjes moet hebben en dan eet ik dus ook wat. Dat is voor mij nu een goede leidraad.


March 30, 2011 om 06:51
Hey,

Ik zag dat je bij mij gekeken had, dus kom even terug spieken. Je gaat goed zeg! Lekker zo door blijven gaan. :)

Groetjes, Eline
March 30, 2011 om 07:29
Ja, die lekkere verleidingen blijven. Maar die moet je ook af en toe kunnen pakken vind ik. Het is de bedoeling dat je niet meer op dieet gaat he? (ok, ik doe het nu wel een beetje om mijn vetverbranding na 1,5 jaar weer op te starten, maar is maar voor korte duur, en gebaseerd op eiwit, wat wij toch al meer moeten hebben) Je leven lang zonder die lekkere maar slechtere dingen red je toch niet, en wordt je ook niet gelukkiger van. Dus, sta jezelf het af en toe lekker toe, en geniet er dan ook van!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan