Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 17, 2011

Peloosje woog op het moment van schrijven 84.40 kg (bmi: 29.20).

24 maartNog even een update tov onderstaande tekst. Mijn lieve vriendinnetje die aangekomen is in de laatste fase van haar leven, is thuis uit het ziekenhuis met de nodige aanpassingen en zorg. Het huwelijk wat nog in het verschiet lag is acuut vervroegd en zal a.s. zaterdag plaatsvinden. Het wordt een dag waarin we allemaal heen en weer geslingerd zullen worden tussen verschilenden emoties.... het is natuurlijk mooi dat er getrouwd wordt, anderzijds is het de vraag hoe lang ze hier nog van kan genieten... zijn het een paar dagen of kunen er nog een paar weken uitgeperst worden? Alles bij elkaar maakt het dat ik ales behalve een gelukkig en gezellig mens ben op dit ogenblik. Om het minste of geringste barst ik in huilen uit of ik schiet uit mijn slof om niks.... en niet alleen thuis, ook tegen "zeurende" patienten op het werk kan ik me maar moeilijk inhouden.... Dan denk ik wat zeur je nou met je 70 jaar en een longontsteking, je zult maar 33 zijn en vol met kanker zitten.... gelukkig heb ik me steeds nog net kunnen beheersen, maar ik ben er zo moe van.... het lijkt wel of ik continue een soort van mist in mijn hoofd heb. Maar dat alles is natuurlijk niets vergeleken bij wat mijn vriendin moet doormaken. Ik kan alleen maar hopen dat ze rustig heen kan gaan zonder al te veel pijn en ongemak....:ifliving:

:hearts:


17 maartIk wil toch even snel wat van me laten horen.... heb niet veel puf om hier de boel bij te houden. Privé is er van alles aan de hand, daarmee doel ik vooral op hele zieke dierbaren. Daar ben ik erg druk mee en emotioneel valt het soms erg zwaar. Gelukkig kan ik door te sporten af en toe lekker mijn hoofd legen. Helaas gaat het eten net zo goed als het sporten, dus ik val geen gram af....

Maar ja, er zijn belangrijker dingen in het leven, al zou ik zóóóó graag weer net zo licht zijn als vorig jaar zomer... 77 kilo. Ben er nog lang niet dus!

:liefs: :peloosje:

March 17, 2011 om 15:13
Hoi Peloosje

Sterkte meid met de omstandigheden zoals die zich nu voordoen in je naaste omgeving.
Probeer het niet van je af te eten maar loop het er maar af dat is misschien wel betere.


Grtz Bert:burie:
March 18, 2011 om 02:42
:goedemorgen2:

Zorg goed voor jezelf meid, er zijn belangrijkere dingen in het leven dan een kilootje meer of minder. Dit ervaar je nu om je heen. Zolang je op gewicht blijft, dan komt de motivatie om :dalendelijn: ook wel weer.
Het is veel belangrijker om goed in je vel te zitten. Blijf je zegeningen tellen, dat houdt je op de been in moeilijke dagen.

:naregen:
March 23, 2011 om 15:04
Hoi

Daar zijn we buddie's voor hè.

Grtz Bert
March 24, 2011 om 02:23
Graag gedaan hoor! Met de schenen gaat het wel beter, even wat zachtere ondergrond opgezocht. A.s zondag gaat het gebeuren, mijn eerste 5 kilometer volgens schema. Ik ga geen prestatieloop houden hoor, gewoon zelf lopen.Je hoort het wel hoe het is gegaan.

Fijne dag vandaag
March 25, 2011 om 04:40
Heee Peloosje,

ach meid, wat een verdriet! En ik ben zo met mezelf bezig geweest, heb jou compleet verwaarloosd.
Ik kan wel van alles gaan schrijven om te proberen jou te troosten, maar daar heb je niet veel aan. Ben er vooral voor jouw vriendin. En als je wil schreeuwen, gillen, krijsen of iemand eens flink door elkaar wil schudden, mag je altijd hier bij mij komen. (Ik heb in een moeilijke periode hetzelfde gedaan, er is hier een kussen in huis dat een chronische gehoorbeschadiging heeft en een vreselijke whiplash!)
Ik wens je veel wijsheid en sterkte toe!
xxx Til
March 26, 2011 om 18:14
:knuffel: :p:eloosje :knuffel:
:m:eid doe wat je kan doen, dit hier is nu ff niet belangrijk, let wel goed op jezelf :knuffel: heel veel sterkte gewenst :knuffel:
Sonja
March 29, 2011, gewijzigd door Burdie op March 29, 2011 om 05:43
:jezelfknuffelen::hug:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan