Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 17, 2011

Wendy86 woog op het moment van schrijven 99.00 kg (bmi: 33.46).

Vanmorgen eerst gewerkt van 9 tot 12 :) Toen naar huis, gegeten en lekker gaan sporten heerlijk was het weer :jippie: 15 minuten op loopband gelopen en toen 7 km gefietst :fietsdefietsdefiets::loopband2: En nog een paar been oefeningen gedaan :D Rustig begonnen vandaag dus steeds weer wat langer alles doen..

Liefss

March 18, 2011 om 12:13
Hoi Wendy!

Leuk dat je me ook hebt toegevoegd als buddy, nu kunnen we elkaar volgen! Afvallen valt niet mee en zeker als je daarbij ook nog eens dikmakende medicatie slikt.
Ik denk niet dat je perse een dieet hoeft te volgen om af te vallen. Je creërt als het ware je eigen dieet. Ieder doet het op zijn manier en de mijne is zo min mogelijk vetten en koolhydraten en bewegen natuurlijk. Je schrijft dat je geen aardappels lust, nou waarom zou je ze dan eten, het zijn toch alleen maar koolhydraten die opgeslagen worden in je lichaam, hetzelfde als pasta's. Dat doe ik dus. Ik drink in de ochtend een flinke beker optimel, 's middags een paar wortels, dan een sneetje brood met philedelphia light, of achterham, of casselrib, of kipfilet met schijfjes komkommer. Tusssendoor af en toe wat optimel kwark of magere yoghurt met zoetstof of worteltjes. En het avondeten bestaat bij mij uit veel salade met vis, kipfilet, mager vlees en als ik bij mijn ouders eet en die eten spaghetti of iets anders vets neem ik een weightcare reep die je gewoon in de supermarkt kunt kopen. Verder drink ik wel gewoon cola-light en icetea-light en water en veel ook. Dat is een beetje mijn ding en zo hoop ik er te komen. Snoepen doe ik eigenlijk nooit. Ik ben sinds januari twee keer uit eten geweest, maar dat merkt mijn weegschaal dan ook wel meteen, maar ik vind dat dat moet kunnen. Af en toe moet je jezelf wat gunnen, anders lukt het je gewoonweg niet!
Geef de moed niet op hoor. Je hebt het vandaag al goed gedaan, je bent flink tenslotte wezen sporten!
Geloof in jezelf en dan kom je er wel en er zullen heus wel tegenslagen op je pad komen, maar ook al geeft die weegschaal te veel aan en vind je dat je te weinig bent afgevallen, geef de moed dan niet op, ga gewoon door!
Ik wens je heel veel succes en zal je zeker blijven volgen...
:kaartsucces2:

Veel liefs,
Manja

:weekendpinguin:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan