Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 17, 2011

Binnenvetter woog op het moment van schrijven 79.60 kg (bmi: 26.91).

:yes2: Het is gelukt!! Bij de weeg- en meetsessie vanmiddag woog ik 79.6 kg en was er van de borst, buik, been en taille 4x3 cm af. Ik ben dan ook super blij. 12 cm eraf en :onderde80kilo:. Ik heb er deze week echt mijn best voor gedaan, zelfs op het partijtje wat Denise met haar vriendinnen geen taart en patat gegeten maar een broodje gezond en in het weekend ook niet genackt. De hele week goed op mijn eten gelet en veel thee gedronken (water heb ik veel moeite mee).
Ga proberen om dit weekend weinig verkeerde dingen te nemen al weet ik nu al dat er wel een glaasje (of 2):bubbels: gedronken gaat worden want er moet natuurlijk wel op mijn verjaardag geproost worden maar de taart probeer ik te laten staan.
Ik heb deze week ook helemaal niet gesport, gewoon geen tijd voor vrij gemaakt want met dit mooie weer krijg ik de kriebels en kun je mij in de tuin vinden waar ik veel werk in verzet. Die ligt er dan ook mooi bij. Put daar heel veel energie uit en kan daar erg van genieten. Bovendien doe ik dat liever dan sporten.
Volgende week maar weer naar de sportschool en kijken wat de weegschaal a.s. donderdag weer aangeeft. Groeten en een fijn weekend voor iedereen.


Onbekend
March 17, 2011 om 17:46
Gefeliciteerd Marga, met je behaalde resultaten. Zie nu wel dat het je lukt. Een dikke duim van mij en ga zo door! Super.
Onbekend
March 18, 2011 om 04:43
Misschien is er binnekort discozwemmen voor :oma: :haha:

Fijn weekend.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan