Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 17, 2011

Marjan75 woog op het moment van schrijven 81.40 kg (bmi: 25.12).

Hoi!

Even een kort dagboekje, ben namelijk moe en wil graag gaan slapen!

Ik heb vanavond gewinkeld en een broek gekocht. Bij Levi's heb je tegenwoordig de "curves-lijn" waarvoor ze heel veel vrouwen hebben getest. Mijn maten zijn dus opgenomen en mij is de perfecte broek aangemeten in maat (jaja!) 30/34! 10 kilo geleden moest ik nog regelmatig naar 32/34 grijpen en frustreerde het broeken kopen me zo erg, dat ik wekenlang alleen maar m'n spijkerlegging (met elastiek) en jurkjes heb gedragen. En nu pas ik met gemak ik een maatje 30/34, woehoee! Dat motiveert me echt om door te gaan!

Eetdagboekje vandaag:

O: Magere kwark + Optimel yoghurt + Muesli + Lijnzaad + Banaan
T: Appel + Noten en zaden reep
L: Boterham avocado/kipfilet + 2 knäckebröd avocado/kipfilet/komkommer + Worteltjes
T: Snelle Jelle minder suiker
A: Groenteburger + Gekookte aardappel + Witte bonen in tomatensaus + Sla + Waterijsje als toetje.
T: 2 volkoren knäckebröd met filet amèricain, 10 gram chocolade 80% cacao.

Liefs!

March 18, 2011 om 05:11
Heej Meid!

Wat een goed nieuws van je Levi! Fijn toch een kleinere broek aankunnen, ik ben blij voor je!

Hier gaat het wel weer de goede kant op.. Volgens mij heb ik het knopje in mijn hoofd weer gevonden, haha! Aanstaande maandag weer naar de cursus en hopelijk is er wat af. Ik moet de aankomende dagen wel extra opletten en sporten. Mijn weegschaal thuis spoort trouwens echt niet. Gister woog ik ineens 82.7 (Wat!!) en vanmorgen stond hij op 81.3. Toch maar eens batterijtjes vervangen en anders een nieuwe halen, dat ding maakt me gek!

Alvast een heel fijn weekend en zet 'm op!

Zie je ons al liggen.. Slank in een mooie bikini op het strand! Dat moet ons gewoon lukken!

Liefs
March 18, 2011 om 06:57
:( heb mijn herkansing weer niet gehaald, dus nog geen P voor Jorina. Ik ga nu waarschijnlijk een andere opdracht krijgen waarbij ik iets moet schrijven ofzo. Balen, hoopte echt dat ik nu mijn P had. Het stomme is ook dat sommige mensen nooit naar die lessen gaan, alles gokken en dan toch een voldoende halen. En ik.. ging elke les, snap de stof maar ben gewoon slecht in vragen beantwoorden... Ach ja.


Wel echt super goed dat je nu in die maat past! Ik zeg altijd: maat is maar een getalletje, maar als je dan in een kleinere maat past voelt dat toch erg goed! Ik pas sinds kort in 38/M en dat voelt erg fijn :). En sommige dingen worden zelfs alweer ruim! Maar ik geloof niet dat ik in S pas, dan zal het iets zijn wat ruim viel..
Maar ik draag wel voornamelijk rokjes/jurkjes, die rekken toch ook vaak wat mee. Een spijkerbroek draag ik eigenlijk nooit, maar wil er binnekort toch 1 gaan kopen, maar durf het nog niet aan.. Passen is een ramp!

Mn snoep drang was weggegaan, gewoon op tijd gaan slapen haha. Nu heb ik weer snoep drang, maar heb maar 3 uurtjes geslapen omdat ik moest werken én op tijd op school moest zijn. Dan heb ik altijd veel trek. Maar heb het zo gepland dat ik vanavond 4 punten over houd om iets lekkers van te nemen.

Ik ga even verder met schoolwerk, maar mijn ogen vallen bijna dicht :(.

X
March 18, 2011 om 07:23
Hee Marjan,

Ik las dat je ook weight watchers doet. Waar volg jij de cursus, ik in Woerden. Ik vind het ook een super goede methode. Ik vind het ook helemaal niet moeilijk. Je mag echt gewoon alles blijven eten, maar in mate.

Ik wist dat Levi's nu 3 verschillende modellen verkocht waarvan er een altijd goed moet staan. Wat grappig dat ze je dan ook opmeten. Ik ga over 2 weken ook winkelen. Misschien moet ook maar langs de Levi's winkel gaan.

Groetjes Jennifer
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan