Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 17, 2011

Helena61 woog op het moment van schrijven 91.20 kg (bmi: 29.44).

Woensdag 23-3-11,
Hoe een plan kan wijzigen. Na paardrijden heerlijk aanteuten met mijn vaste rijpaard. Is manegepaard :stijgeren:maar ik rijd hem vast in de les. Daarna lang op de manege in de zon, koffieleuten met lesgenootjes.
's Middags naar een crematie. Vader (oud en Alzheimer) van collega overleden. Bleken we uiteindelijk met wel 6 collega's te zijn. Allemaal in de afgelopen jaren wel een vader of moeder moeten missen. Was wel bijzonder.
Daarna nog naar de Podother. Ik mag dus ook aan de zooltjes. Maar gelukkig niet heel ernstig. Dat wordt wat met mijn high- heels( die wil ik wel blijven kunnen dragen hoor. Niet steeds :wandelschoenen:Was uiteindelijk om uurtje of 4 thuis. Heb ik echt geen tuin meer gedaan. Nog net een uurtje zon gepakt met boek en een wijntje( over van dineetje met buren gisteravond). Verder weer goed en gezond gegeten en vanavond goede wandeling met Sam:honduitlaten2:.
Morgen nieuw dagboek en nieuw gewicht. (Zou ik mijn Canedian chairs mogen bestellen?)

Dank voor lezen en tot morgen
Grtz! Nannie
:bloemoprij:

b]Dinsdag 22-3-11[/b]:halloallemaal1:
Gister mijn dagboek vergeten bij te werken. De weegteller stond maandagochtend op 91 kg. Da's toch mooi man. Wel wat onrust in het eetpatroon. Weer even snel wat boterhammen mee naar werk en vanavond overigens heerlijk, indonesisch gegeten met vegetarische nasi en kroepoek(kon het niet laten). Ook vandaag op mijn werk de dropschaal bij de receptie niet links kunnen laten liggen.
Nou goed, dat nemen we dan maar voor wat het is.
Morgen weer de boterhammen en rijst achtewege laten en de groente laten prefreren. Maar goed dat ik mij donderdag pas weer weeg.
Morgen prachtig weer, lekker paardrijden en 's middags naar de Podotherapeut. Verder eindelijk lekker in de voortuin aan de gang. Is nog steeds een puinhoop. Volgende week wordt het opnieuw bestraat. Ik doe zelf de voorbereiding( oude bestrating weg. Materiaal aanschaffen).
Adios allemaal!
:bloemenlijn1:
Donderdag 17 maart 2011:
Victorie! De weegschaal heeft gesproken: 91.2 kg.:lieveweegschaal: Heb mijn ritme weer helemaal gevonden. Mijn maag voelt leger en ik weet het zeker, vooral mijn buikvet is aan de beurt.( elimineren die hap). Sinds zondag geen last gehad van late avond drang om te eten. De behoefte aan pasta, brood, aardappelen is nihil. Voel volledig vrije keuze wanneer ik dit neem. Woensdag uit eten geweest. No problemo, behalve de lekkere wijntjes, maar die wil ik eigenlijk niet laten. Dat mag mijn zwakke plek zijn. Neen, niet mijn zwakke plek, mijn cadeautjes voor goede momenten.


Dank, dank, dank allemaal voor de morele steun. Hoop dat mijn verhaal voor anderen weer goed doet. En we gaan door!!!!!!!!:yes2::haha::bigsmile:
Nannie

March 18, 2011 om 03:28
:jijbenthetwaard:

goed gedaan....de aanhouder wint, dat blijkt wel uit jouw verhaal.
en inderdaad een cadeautje zo nu en dan kan altijd. Maar je hebt volgehouden en niet het bijltje erbij neergegooid toen het niet helemaal ging...echt top!!!
March 18, 2011 om 04:02
:goon:Je bent niet alleen lekker afgevallen, maar je 'zit' ook weer in het groen .....
Gek is dat, he, dat je kunt voelen dat je afgevallen bent.
En dan bedoel ik niet aan je kleren maar gewoon aan je lijf.
Ik heb dat ook.
En ja, dat buikvet ......:grrr: Daar word ik ook niet blij van! Echt zo'n richel op buik en maag!
Maar, we gaan er voor.
Succes!
March 18, 2011 om 06:09
Hoi Nannie,

Het gaat hartstikke goed met je. Een beetje jaloers ben ik wel. Het zit bij mij tussen de oren nog niet helemaal goed. Ik voel dat het eraan komt, dus ik houd moed.
Jij gaat als een speer. Dat gevoel ken ik, geen behoefte hebben aan pasta, brood en aardappelen. Heerlijk is dat. Je bereikt binnenkort je tussen streefgewicht. Heel fijn. Je weet waar je het voor doet.

Ik hoop binnenkort aan te sluiten! Vandaag tot nu toe gelukt.

Prettig weekend,
:gekelogtenberg:
March 18, 2011 om 08:44
:super:Nannie, terecht dat je je zo voldaan en tevreden voelt!!
Hoe gaat het met je voet?
March 18, 2011 om 08:53
Ha ! goed bezig lees ik wel ! Goed zo !
Ik ben even op zoek naar inspiratie, mensen waar het wel goed gaat want ik hou me nu wel keurig aan mijn eetmomenten etc maar heb tussendoor nog zo'n zin in lekkere dingen. Ik weet wel dat dat een kwestie van een paar dagen is maar toch..............
lekker he, zo'n verwenmomentje met een glas wijn, die hou ik er in het weekend ook in maar ik heb nog nooit gemerkt dat ik daardoor stil bleef staan of zo en bovendien is dat zo ongeveer het enige dat ik mezelf extra toesta maarreh....
succes !! Groetjes
:balletdanser:
Onbekend
March 19, 2011 om 08:54
Hallo Nannie,

=garfieldafgevallen=

proficiat met je inzet en resultaten, goeie keuze met je cadeautjes voor de goede momenten!:)
Volgens mij ben ik van hetzelfde principe als jij. Uit eten gaan moet nog altijd kunnen en die lekker wijntjes af en toe wil ik ook niet zo maar schrappen.
Maar op de gewone werkdagen toch goed opletten, gezond eten, niet snoepen, meer bewegen.... enz...
Zo moeten we er toch ook komen hé!
Alvast nog veel succes en doe zo voort!!

Groetjes.
Linda
Onbekend
March 19, 2011 om 15:19
Heerlijk toch, dat de weegschaal nu ook eens eerlijk is ;)
:trotsopjou: Je gaat gewoon ontzettend goed!!

Leuk dat je woensdag uiteten bent geweest en die wijntjes moeten ook zeker kunnen!

Nog wat leuks int weekend gepland?
Wij hebben zo een feestje van een vriend. Heb er wel zin in, altijd wel gezellig!

Fijn weekend!
Liefs Roos
March 21, 2011 om 15:42
dag meisje , zo mag ik je toch noemen hoop ik.
Jij gaat geweldig ook al zo'n doorzetter.
Ik mis even alle puf op dit gebied dus stuur maar door wat je kunt missen.
Hoop de motivatie weer snel te vinden en er weer tegenaan te gaan.
Ik ga gewoon zitten te kijken wat jij doet, wordt jaloers en haal daar de inspiratie uit....hahaha neen ik zal zelf mn kop in de goede richting moeten krijgen.
Heel veel liefs....en....denk erom doorzetten anders krijg je het mij aan de stok.
Groetjes
wolfgang
Onbekend
March 22, 2011 om 05:50
:zbloembedankt:voor de mooie bloempjes!

Hoe gaat het met het werken?
Het portfolio is van die cursus van laatst, methodiek cursus.
Heb het gisteren zo goed als kunnen afronden, van 1 training mis ik nog mijn notities, die liggen nog op kantoor. Die ga ik morgenavond er in verwerken en dan kan ik hem versturen!

Ik zie trouwens dat te teller op 91.2 staat, maar dat je maandag hebt ingevuld 91! loopt de teller vast op de site?? haha die 2 ons heb je toch zeker wel verdiend eraf gekregen ;)

Hoe is het op het werk?
:haveaniceday:
Spreek je! Roos
Onbekend
March 23, 2011 om 02:50

Hoi Nannie,

Helemaal goed zeg, weer afgevallen Jippie!
Ach.. ja zo af en toe kom je wel eens van die struikelblokken tegen he..
Zolang je in je normale dagrituelen zit gaat het lijnen best.
Maar etentjes, dagjes uit, feestjes... dan word het vaak moeilijk.
De ene keer lukt het goed om je aan het dieet te houden, de andere keer ga je de mist in.
Ik heb ook weer zo`n een week, 2 recepties, en t hele weekend bij vrienden, wat enorme levensgenieters zijn.. Ik heb wel gezegd ''voor mij geen gebak'' en verder zie ik wel of ik alle verleidingen kan weerstaan. T lijnen moet ook een beetje leuk zijn zo af en toe zondigen moet kunnen niet dan?

Succes weer de aankomende week,

Liefs, Mandy
..

March 23, 2011 om 04:53
(literaire) thrillers. De nieuwe Esther Verhoef staat op dit moment bovenaan m'n lijst. Spanning dus, Zweedse thrillers zijn ook geweldig. Maar het boek dat ik gister uitgelezen heb, wat spook jij uit van Sophie Kinsella heb ik ook van genoten. M'n dochter las het eerst en die zat regelmatig te gieren :otje: dus ik was erg benieuwd...maar we hebben hetzelfde gevoel voor humor en dus betrapte ik mezelf er ook af en toe dat ik hardop zat te lachen. Heerlijk, wat kan dat mens een nonsens bij elkaar schrijven. Lees je ook graag? Ik meende het wel gelezen te hebben maar heb nu geen tijd om het na te zoeken. (want ik ben druk in de huishouding..4 dagen werken deze week en zaterdag een nascholingsdag dus er moet op zo'n vrije dag wat gebeuren...)
March 23, 2011 om 12:25
Wat een leuk lettertype heeft Mandy gebruikt. Ik heb het eens opgezocht en zie daar, ik heb het ook.
Vandaag sta je op de kop in de tuin begreep ik. Schieten de voorbereidingen al een beetje op, zodat het straten probleemloos zal verlopen? Toch nog een hele klus om zelf met die stenen te gaan sjouwen. Maar het verbrandt lekker calorieën.
Ik ben benieuwd naar jouw gewicht morgen. Je hebt gezien dat ik even aan het crashen ben met een soort kwarkdieet, maar binnenkort schakel ik weer over op koolhydraatarm.
Succes morgen op de weegschaal.
:gekelogtenberg:
Onbekend
March 23, 2011 om 14:14
:bloemen2:
-> Suiker :( Dus daarom geen AH stoommaaltijd. Daarnaast mag ik ook nog es geen witte pasta's haha En ik vind andijvie heerlijk!! dus 2x is ook niet vervelend voor mij ;)
Mbt kcal had het natuurlijk wel gekund! Meestal nemen wij dat 1 a 2 x per maand op drukke dagen.

Jij vanochtend 91!! Da's inderdaad mooi man!

Heb je een eigen paard? ik heb vroeger gereden, toen wij nog een boerderij hadden. Heerlijk met zo'n lekker weer!!

Ik lees dat je de bouwvakker gaat uithangen! :timmeren: :grinnik:Nannie pouwer! Goed voor de verbranding ;)
:bloemen2:
March 24, 2011 om 03:50
Dat lettertype vond ik door het stukje van Wendy te kopiëren en in Word te plakken. Dan kun je zien welk lettertype het is. Ben het nu even vergeten, maar probeer het maar eens. Je moet dan wel de reactie ook eerst in Word typen en vervolgens hier op de site plakken.
Heerlijk weertje hier. Ik laat de dag over me komen, net zoals dat bij jou gisteren ging. Genieten van het moment, die tuin komt vanzelf. Die wacht op jou.
Mijn volgende afvaldoel is om jou in te halen. Ik mag altijd graag ergens naar streven. Wat heb jij een ambitieus einddoel. Ik hoop voor je dat je het haalt. We gaan er gewoon voor.
Een zonnige dag,
:gekelogtenberg:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan