Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 21, 2011

Maria1963 woog op het moment van schrijven 72.40 kg (bmi: 26.59).

hET IS WEER MAANDAG...HEB EEN FIJN WEEKEND GEHAD....LEKKER IN DE TUIN BEZIG, VIOOLTJES GEKOCHT....ECHT WEER DE LENTE IN HET HOOFD.

MAAR DIE WEEKENDEN ...IK GROEI ALTIJD ZEG...HET IS NIET VEEL MAAR TOCH...HET MOET ER EERST WEER AF....MAAAAAAR WE GAAN GEWOON DOOR...SUCCES ALLEMAAL EN TOT HORENS....:heelveelsucces:

Ben even lekker in de tuin bezig geweest.....gras maaien....mijn stukje grond voor de paprika's en tomaatjes enzo omgeploegd.....en toen even 15 min in het zonnetje gezeten......nu weer even aan de studie....manlief komt straks ook alweer thuis dus dan is de rust weer voorbij.......hahaha....valt mee hoor.....na vandaag 4 dagen werken.....twee dagdiensten en twee avonddiensten.....druk druk.....

doei doei...

had ik even een verkeerd gewicht ingevuld zeg.....balen......ik heb 71 ingevuld en het moet 72 zijn vanmorgen was ik weer 4 ons afgevallen dus 71.6 en dat kan ik nu niet invullen......maar ja dan moet ik nu gewoon onder die 71 komen voordat ik weer iets kan invullen......vanavond naar de pizzeria met vrienden........oooooooohhhh....jjjjeeeeeee.....maar ja toch maar genieten en de rest van de week echt streng......moet nog even dat dieetdagboekje zoeken........

lieve groet maria

March 21, 2011 om 02:33
Hee Maria, hou je ook je eetdagboek bij? misschien is dat de manier om te ontdekken waar het mis gaat in het weekend. Zo ontdekte ik hoeveel calorieen in alcohol zitten en dat heb ik nu dus veranderd en verminderd.

Veel succes!
March 21, 2011 om 02:37
nee dat doe ik nog niet....misschien toch maar doen......en ja het is volgens mij echt die wijntjes hoor.......dank je voor het meedenken...

jij ook succes
March 22, 2011 om 04:27
Goed zeg toch 4 ons minder..vele kleintjes maken vanzelf 1 grote. Ik heb mijn afslankplan wat gewijzigd, ik had staan 15 juli 75 kg, ik ga nou proberen dat op 1 julie te halen omdat ik toch al een beetje voor lig op mijn schema.
Vandaag wil ik lekker veel naar buiten, fietsen , wandelen.. t lijkt heerlijk weer!
March 22, 2011, gewijzigd door Enough2011 op March 22, 2011 om 04:54
tja snijden en liposuctie heb ik ook wel aan gedacht, maar is wel erg rigoreus. Eerst maar eens op eigen kracht. Ik heb net een half uur pilates oefeningen liggen doen op de grond met gewichtjes..ook een goed voornemen.

En jekunt idd beter je doel realistisch houden, dan maar wat langzamer, doe ik oko, ik geef mezelf een dik half jaar de tijd voor 10 kilo, dat is 2 kilo per maand ongeveer. Dat is goed vol tehouden. Ik zit nu lekker aan de groene thee en een schaaltje verse mango. Heerlijk!

Wbt mijn honden, ik heb drie cairn terriers, die staan ook in mijn smiley

maar zie ook deze link http://94.100.121.25/126250001-126300000/126289201-126289300/126289227_5_VdDO.jpeg mijn hondjes en ik in 2007 was dat
Onbekend
March 22, 2011 om 15:06
Hoi Maria,

Nou, in de tuin werken is ook een hele goede bezigheid! Daar verbrand je aardig wat calorieen mee! En wat Enough zegt over dat eetdagboekje: is inderdaad heel handig! Je moet er even wat moeite voor doen om het in te vullen maar zo weet je wel precies waar je de meeste calorieen aan kwijt bent. Ik vergeet het wel eens hoor, maar het is wel een goede leidraad om mee te werken.
Studeer en werk ze en zet 'm verder op!!!
=buddy= Helena
Onbekend
March 23, 2011 om 02:17
hey,

nou je bent weer druk de komende dagen, hoor ik :) maar wel fijn dat het met afvallen wel redelijk met je gaat. maar ja, die weekenden hè. ik heb het zelf ook. dan ben je doordeweeks net zo goed afgevallen, en dan zit er in het weekend weer wat aan. dit moet er dan eerst weer af, waardoor je niet meteen zoveel zou kunnen afvallen als je zelf zou willen. we moeten toch wat meer doorzetten in het weekend, misschien proberen op die dagen wat extra te bewegen, om zo te compenseren met de extra calorieën die je ook binnen krijgt. succes!

groetjes nikki
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan