Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 21, 2011

TriArie woog op het moment van schrijven 102.00 kg (bmi: 31.13).


Zondag
Vandaag heerlijk uitgeslapen en 1,5 uur wezen zwemmen vanwege gisteren en de komende 2 weken wordt het niet veel meer lopen maar meer zwemmen ommijn energie te behouden voor de marathon. Daarna effe wat leuke shirts gekocht op zuidplein en nu verder met het huishouden.

Op ander vlak ging het niet zo lekker en dat is met Wendy, kwam er toch achter dat we te verschillend waren en daarom hebben we gedag gezegd tegen elkaar, het is niet anders.

Straks lekker op mn balkon zitten en muziek luisteren, komend weekend geen wedstrijden maar heel het weekend geen plannen. Op dit moment geen zorgen meer aan mn kop en merk dat met het lopen, afgelopen 2 weekenden supergoed gelopen dus ik voel me klaar voor de marathon....... bijna 10 april !!!!!

Zaterdag
Vandaag lekker uitgeslapen want had geen zwemtraining vanwege een loopwedstrijd vanmiddag. Dit was de 10 EM van de pallandtloop (16,1km, het was een guur weertje met af en toe een spatje en hier en daar wat tegenwind. Ben rustig gestart maar merkte dat het vrij lekker ging dus heb iets sneller tempo gepakt (5:45 min/km). De route bestond uit 2 ronden van 8 km en de laatste 8,1 km, bij de doorkomst zag dat ik onder mn pr liep en had nog over duss.... versneld naar 5:30 min/km, ook dit ging super. Had geen last van mn benen, mn ademhaling bleef rustig. Tja en dan zie je dat je nog maar 1 km moet en heb toen aangezet voor het laatste stuk want ik kon onder het 1,5 uur finishen, laatste stuk met 5 min/km gelopen en gefnished in 1:29:13, 8 min sneller dan mn oude pr op de 10 EM.

Mn clubgenoten hadden me nog niet verwacht dus zag verbaasde gezichten toen ik de hoek omkwam naar de finish hahahaha. Kreeg na de finish de opmerking dat ik lekte...... wat bleek shirt had mn tepels kapot geschuurd en bloedde dus, met de marathon maar even afplakken.

March 21, 2011 om 03:54
Hee leuk, we hebben hetzelfde startvak! Ik ook F, startnummer 620! Ik heb me opgegeven om met het pacing team van 6:00min/km mee te lopen, met die balonnen. Jij toevallig ook? Ik neem aan dat die ook in F zullen starten.

Maar je bent er helemaal klaar voor lees ik, goed zo! Voor mij is het vanaf nu ook afbouwen, komende weken doe ik:
di,22mrt:50min / do,24mrt:6km / za,26mrt:50min / zo,27mrt:120min
di,29mrt:40min / do,31mrt:50min / za,2apr:30min / zo,3apr:80min
di,5apr:30min / do,7apr:20min / zo,10apr:DAAR GAAN WE!!!

:succes:
Onbekend
March 21, 2011 om 10:50
Heee Kanjer, leuke profiel foto ;)

Marcel start ook in F !!
Dat wordt een feestje daarzo..

Wat een weertje he??
Een loopweertje, maar doe je voorzichtig aan???

:hug: Suzan
Onbekend
March 23, 2011 om 15:49
Ik vond de salade ook wel geslaagd. ;)
Nu hoppa trainen jij !! Spartelen....:zwemmen2:

Trusten voor straks..:kusje:
March 24, 2011 om 14:48
Ha oranje zwart wordt het dus! Weet je al zeker dat je in het kort gaat, ik heb de weersvoorspelling niet nog gecheckt, maar vond het afgelopen zondagochtend toch te koud nog. Maar goed, we zijn dan wel weer een paar weken verder, dus het lijkt inderdaad de beste optie. Die sokken, ik heb ze inmiddels ook en ga er nog even mee testen of het me goed doet of niet.
Ik krijg echt al de kriebels zeg, het is bijna zover!!! :wave:
March 24, 2011 om 16:31
:hoihoi: :a:rie
:z:it nog te twijfelen over zaterdag zou graag mee lopen met de 10miles maar heb nu wat last van mijn linker scheenbeen, dat is niet fijn :ss: en wil me niet stuk lopen, als ik hardloop heb ik weinig last maar als ik in rust ben en af en toe loopt dan voel ik het wel, baal wel en hoop toch dat het snel over gaat, je hoort me nog oke?
:groetjes: :baai: Sonja
March 24, 2011 om 16:32
:p::s:
:l:euke foto ziet er goed uit :okidoki:
hoop dat het goed weer is :duimen:
March 25, 2011 om 02:44
Ja gelijk heb je, als het kan is kort veel fijner.
Ik denk dat ik ook in het kort ga. Twijfel nog een beetje tussen welke broek/shirt combi, want ik heb snel last van schaafwonden, onder oksels ook. Dus ik kies maar een shirtje met wel een korte mouw, maar niet zo eentje die maar net over de schouderrand gaat, net een paar cm langer tot elleboog is beter bij mij. Ik ben benieuwd naar het shirt dat we krijgen, als die goed past doe ik die misschien wel, mooi in thema :DD:
En ook die sokken dus misschien, ga ik dit weekend testen.
Fijn weekend alvast en succes in Middelharnis!
March 25, 2011 om 16:14
:sorry3: :a:rie, moet je helaas teleur stellen :ss:
ga morgen niet mee durf het niet aan, wil de tijd nemen om te herstellen,
want het zou erg zuur zijn als ik dit jaar weer verstek moet laten gaan op de hele marathon.
:w:ens je heel veel succes morgen gaat je lukken :yeah: veel loop plezier :Imgood:
:t:ot horens :baai: Sonja
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan