Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 21, 2011

Bloemmetje woog op het moment van schrijven 91.80 kg (bmi: 30.32).

Sinds december heb ik niet meer op de weegschaal gestaan. Ik heb mijn maten niet meer opgemeten en ik was niet gemotiveerd om te Sonjabakkeren. Ik heb af en toe enorme vreetkicks gehad, maar ondertussen bleef mijn omgeving zich verbazen over mijn behaalde resultaten. Wekelijks vragen mensen zich nog af of ik meer afgevallen ben dan de week ervoor en ik kan me dat slecht voorstellen.
Vanmorgen, het begin van de lente, trok ik de stoute schoenen aan en heb ik mezelf weer gewogen. In de Sonjaloze periode ben ik bijna vijf kilo afgevallen, is mijn vochtpercentage omhoog, maar mijn vetpercentage omlaag gegaan en is mijn omtrek verminderd. Hoera!
In mijn introductietekst lees ik dat ik maat 42 wil bereiken. Dat is inmiddels gelukt. Mijn voorjaarsjas draag ik in maat 40, mijn broeken draag ik nu in 40 en in 31/34. Heerlijk vind ik het!
Maargoed, mijn lovehandles zijn nog aanwezig, mijn vet ontzettend slap en mijn BMI nog steeds te hoog. Daarom heb ik een nieuw streven; op 7 mei wil ik 77 kilo wegen. Dat houdt in dat ik nu per dag 230 gram moet verliezen, maar ik vermoed dat dat me wel gaat lukken. Daarnaast is het een boost voor mijn BMI, die daarmee van 28,2 naar 24,9 schiet!
Ik merk dat ik, zolang ik geen houvast aan een Sonjadieet of een weegschaal heb, het drinken verstek laat gaan. Missie is dus opnieuw om genoeg te drinken. Daarnaast moet ik weer genoeg groenten, minder vlees, meer aardappelen en genoeg zuivel gaan eten/drinken. Afwisseling is het toverwoord. Als ik mezelf daarna ook aan kan sporen tot spieroefeningen op de grond en heeel misschien zelfs weer zin krijg om af en toe buiten te gaan hardlopen, zullen ook mijn huid en spieren een opkikker krijgen.
Al met al komt het er op neer dat ik in het ideale geval op mijn verjaardag kan paraderen met een aanzienlijk gewichtsverlies, lekker lichaam en mooie huid. Misschien zelfs bikiniwaardig, maar laten we vooral niet op de feiten vooruit lopen!!

March 21, 2011 om 07:19
Hallo Bloemmetjes,

ik ben zo brutaal geweest om even bij je te komen spieken!

Afvallen. Tja.. daar was ik heel fanatiek mee begonnen... Is ook goed gelukt. Bijna 12 kilo!!

Maar nu....?? de motivatie is ver te vinden.
Ik heb iemand nodig waar ik tegenaan kan lullen en die me soms een schop onder de kont geeft. Kom op! opletten! weer beginnen!.

eigenlijk ben ik dus opzoek naar een op een ''persoonlijke'' buddy. Eentje die mij soms moet motiveren maar eentje die ik ook kan motiveren..

Ik las jou'n introductietekst en de tekst die je resentelijk had geschreven. Zag mezelf er wel een beetje in en dacht. Waarom niet?? kan altijd vragen of zij misschien ook behoefte heeft aan een buddy.


We zijn beide 24 en beide zo rond het zelfde gewicht. en zo te lezen een leuke meid!

Heb je misschien zin om elkaar 1 keer in de week of misschien minder naar jou'n behoefte elkaar te steunen??

Als je het helemaal niets lijkt. Gewoon eerlijk zeggen! Dan zoek ik nog even verder!

In iedergeval kop op! En ga zo door!

Groetjes LindaIk ben
March 21, 2011 om 08:49
Hallo :bloem:,

Nou, je bent al lekker op weg hoor!. Begrijp ik je goed dat je het nu zonder dieetgoeroe doet?
Is mij goed bevallen hoor!
Ik wens je heel veel succes deze week.

Groetjes,
Tjoepie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan