Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 21, 2011

Chocoprinses woog op het moment van schrijven 67.50 kg (bmi: 30.00).

:halloallemaal1:

:feestjebijotje: is weer geweest.
Zijn verjaardag is nu eindelijk officieel afgelopen.
Heerlijk, weer rust en terug naar de orde van de dag --> afvallen.

Ik ben gaan shoppen voor nieuwe spijkerbroeken want ik was door mijn enige goede broek heen. Echt balen. Maar in de winkel kwam ik voor een leuke verassing te staan. Ik pas mt 40!! ik heb er gelijk twee gekocht. Ze zitten nog wel een beetje strak maar ik hoop dat dat ook snel verleden tijd is.

Ik dus op het feestje gisteren helemaal in het nieuw maar niemand zei wat van mijn lijn, :janken:
Mijn manlief trooste mij en zei: ach ze zijn allemaal gewoon jaloers, :lalala:
Nu geloof ik dat natuurlijk ook niet, maar ik ga gewoon met goede moed door, want ik heb er zin in. Ik zat gisteren op BMI 30. Nog maar een paar onsjes en dan zit ik er onder, Yehh!! Maar vanochtend maar niet op de weegschaal gestaan na zo'n feest. (taart, hapjes en bbq). De grootste ellende is dat er nog zoveel over is. Slagroom taart, appeltaart, soesjes, paaseitjes, chipies. en er nu maar vanaf blijven.

Vandaag aan de schoonmaak. Voor het feestje alles gedaan maar dat is na zo'n feestje harder nodig en ik ga de hond verwennen. Ik was echt supertrots op mijn vriendje. Ik heb een ras wat bekend staat om nogal terughoudend te zijn naar vreemden, maar daar was gisteren weer niets van te merken. Geen één keer hoeven waarschuwen en dan liepen er toch over de 20 volwassen en 14 kinderen in mijn achtertuintje. De kinderen aan het ballen en de volwassen aan het snoepen en Borres maar braaf zijn. Die heeft dus een extra lange wandeling verdiend en dat is voor vrouwtje ook geen overbodige luxe.

Fijne dag iedereen.

Onbekend
March 21, 2011 om 07:29
Hey Chocoprinses,

Super dat je in maat 40 past! Dat is een geweldige beloning voor je inspanningen, ook al zegt niemand er wat van. (Zijn ze nou echt blind of heb je zo'n stralend karakter dat men nooit op je figuur let? :lacheuh: )

Ons feestje was ook leuk en Ik heb wel het een en ander gegeten, maar niet overdreven. Ik dacht bij mezelf: afvallen is niet mijn hele leven, dus om nu helemaal niets te nemen is ook zo wat. (Met dat soort gedachten mag ik wel oppassen als ik op gewicht ben, want dat is natuurlijk de manier om alles er weer aan te eten.) Ik vond mezelf al zo sterk dat ik alleen maar thee heb gedronken op een wijnproeverij en een paar stukjes paprika heb gegeten...

Ik heb itt andere keren gelukkig niet veel over. Op de een of andere manier was men erg hongerig, dus er is als een dolle gegeten. En wat dan te doen met de rest? Weggooien is ook zo wat hé? Heerlijk dat er qua lijnen nu wat gemakkelijker vol te houden weken aan komen. Ik wens je succes en een fijne dag!

Groetjes,
:runningcc:
March 21, 2011 om 18:00
:hallo3::hallo3::chocoprinses:

:sorry:We hadden inderdaad over je verzoekje heen gekeken,
daarom zijn we meteen voor je aan de slag geaan en
hopen dat je je hierin kan vinden.

:twinkie::ladyinpink:
March 24, 2011 om 02:20
Leuk van je hondje :)

Jammer dat niemand er iets van zei, maar wees maar gerust dat ze het wel degelijk zullen gezien hebben hoor ! Ik heb al ondervonden dat mensen niet altijd een opmerking durven geven ... omdat ze bang zijn dat ze fout zijn of dat ze iets verkeerd zullen zeggen.

Het belangrijkste is dat jij je beter voelt, en het resultaat is er hé, maatje 40 !!! Wauw !!! Daar wil ik ook wel nog eens inpassen :)
Onbekend
March 26, 2011 om 04:18
Goedemorgen Chocoprinses,

Heb je het al weer aangedurfd om op de :weegschaalblauw: te gaan staan? En wat heb je met al het overgebleven :taartaardbeien2::taartchocolade::chocolade: en zo gedaan? Man en kinderen volgestopt?

Met mij ging het onverwachts lekker deze week, maar dat komt ook omdat ik meer heb bewogen.

Ik wens je een prettig weekend.

Groetjes,
:runningcc:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan