Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 21, 2011

SweetPlusGirl woog op het moment van schrijven 90.10 kg (bmi: 30.81).

Update:
Whoehoe 9 ons afgevallen, ik ben nu 80.3! En nu is het tijd om echt eens goed onder die 80 te duiken!

Heej meiden!

Jaja het is dan eindelijk officieel lente :voorjaar:
Ik zit achter mijn pc'tje met de deur open, het zonnetje schijnt en ik zie de knopjes van de perenboom al flink groeien.. Dit maakt me zo vrolijk!

Nu het mooier weer aan het worden is, heb ik extra veel zin om mijn winterspekjes kwijt te raken. Met eten gaat het wel oke, ik ben bewust aan het eten.. al blijf die trek ik lekkers wel, en soms geef ik er ook gewoon aan toe. Wat wel heel positief is, is dat ik flink aan het sporten geslagen ben. 3 á 4 keer per week zweet ik me uit de naad, en.. dat is echt heel bijzonder voor dit ik-heb-een-hekel-aan-sport persoontje! Ik begin er gewoon van te genieten! En.. ook niet onbelangrijk: ik zie resultaat!! Ik combineer conditie met krachttraining en ik merk aan mijn lichaam (ookal gaan de kilo's er niet snel af) dat ik strakker begin te worden. Vooral mijn armen en benen worden steviger, ze zijn een stuk minder slap. En mijn benen slanken ook af! Gister had ik een goed gesprek met twee vriendinnen. 'Ik wil graag stakker worden, maar ik wil niet aankomen doordat ik mijn spieren train' riep ik terwijl ik zwetend bezig was op een apparaat. 'Nicole je moet niet zo op de getalletjes letten, je wordt misschien eerst wat zwaarder, maar daarna gaan de kilo's juist sneller' reageerde één van de meiden. 'Ja en je ziet er echt al strakker uit, zei de andere vriendin bevestigend'. Conclusie: ik denk dat ze gelijk hebben, of beter gezegd: ik weet dat ze gelijk hebben! Dus gewoon verder gaan met hoe ik bezig ben!

Vanavond naar de Weight Watchers.. Ik denk wel dat er iets af is, maar niet zo veel. Ik begin mijn dag in iedergeval goed: zo lekker omkleden en richting sportschool!

Ik wens jullie allemaal heel veel succes deze week! Zet 'm op! Laat de lente jullie verleiden tot gezonder eten en meer bewegen, dan gaan we slank de zomer tegemoet!!

March 21, 2011 om 04:58
He meid..

Good 4 u!

Niet focussen op de getallen (kijk wie 't zegt), maar ook op het strakker worden en ook op de centimeters!!
Heel belangrijk, maar wij vrouwen zien ook liever een lager getal verschijnen...
Gewoon lekker blijven sporten, want 3 a 4 keer in de week sporten is zeker niet verkeerd en daar val je zeker van af EN je wordt ook nog strakker van!

Succes!

Sher
March 22, 2011, gewijzigd door Sher79 op March 22, 2011 om 04:23
Allereerst:

:gogogo::gogogo::gogogo::gogogo::gogogo::gogogo::gogogo:

NEGEN ONS!!

Gefeliciteerd meid. Goed gedaan!

Bij mij was vanmorgen -0.4 kg eraf, dus ik ga weer de goeie kant op!

Ik vind het zo grappig te lezen dat heel veel mensen (vrouwen) hier (incl JIJ) 'zeuren' over op het strand gaan liggen met een strak figuur!
DAT WIL IK OOK.....laat dat duidelijk zijn, maar ik voel me sowieso ook gewoon heel fijn (lees; sexy) als ik nu met bikini op het strand zou gaan liggen...
Toen ik voor het eerst een bikini aanhad op het strand woog ik volgens 95 kilo! I was on top op de world!
Nu weet ik dat ik er nog beter uit kan zien met -15 kg eraf!
Ik ga ook voor het strakke figuur hoor.
Maar het is heel gek dat ik het met jouw gewicht van nu 80.3 geweldig zou vinden in bikini.

(just my thoughts)

Hmmm..maar ik ben benieuwd...welk gewicht is jouw 'strandfiguur'?

Succes met het sporten!

Sher
March 22, 2011 om 14:51
Hoihoi,

Ik zag bij Marjan dat je die 80 weer nadert. Nu doorzetten!! Als ik lees dat je flink aan het sporten bent gaat dat zeker goed komen! buiten dat, of dat getal nu omlaag gaat of niet, strakker zul je er zowieso door worden en dat is uiteindelijk het belangrijkste toch?

Ik merkte dat toen ook, toen ik flink aan het spinnen en bodypumpen was. Maar daar ben ik mee gestopt omdat ik toen een dal uren sportabonnement had, en toen weer ging studeren + in een kroeg ging werken. Nu mis ik het eigenlijk best wel maar de drempel om weer naar de sportschool te gaan (alleen) is nog te hoog ofzo.. Het zou wel weer goed zijn.

Echt goed dat je, als niet-sporter, toch zo vaak gaat én het zelfs leuk gaat vinden. Ik herken dat wel hoor. Voorheen vond ik spinnen echt verschrikkelijk en na een tijdje word het leuk..

Fijne avond nog!! :)
X
March 23, 2011 om 07:04
Meisje!

Allereerst: wat fantastisch dat jij zó goed bezig bent! Onder die 80 gaat je sowieso lukken, ga zo door! En dat sporten, diep respect hoor! Je vriendinnen hebben inderdaad gelijk: als je sport moet je rekenen op teleurstellende resultaten in gewicht, maar hele mooie resultaten in cm's en sowieso een mooier figuur in het algemeen. Ik ben héél trots op je!

Ik ben trouwens gelijk gestraft vandaag: zit nu thuis met buikgriep! Hahaha, God straft meteen, dacht ik gelijk.

Ik besef me ook dat dit het punt is waarop de meeste mensen afhaken. Heb besloten dat ik mezelf niet wéér teleur wil stellen en dus gewoon doorga. Het zal altijd met ups en downs gaan. Meijke van Herwijnen heeft een mooi filmpje op youtube waarin ze zegt dat mensen zichzelf vaak discipline-loos vinden, maar dat je moet onthouden dat het woord "discipline" is afgeleid van het woord "discipel" wat leerling betekent. En dat het hebben van discipline als het om diëten gaat dus een leerproces is, en als je leert mag je fouten maken. Niemand verwacht van een startende bestuurder dat deze gelijk foutloos auto rijdt, dat heb je ook moeten oefenen, oefenen en nog eens oefenen, net zolang tot je dat kon. Zo is het met diëten ook. Iedereen maakt wel eens een uitglijder, maar hoe langer je doorgaat, hoe minder vaak je uitglijders zal maken. Ik vond het een mooie theorie, komt ook overeen met de 'drempels' waar ik het wel eens over heb. Dat die hoe langer je bezig bent, steeds groter worden maar wel steeds minder voorkomen..

Vandaag ben ik in elk geval weer goed bezig, ik ben weer begonnen met tellen en ben naar m'n werk gefietst (wat eigenlijk overbodig was, want ben na 2 uurtjes naar huis gestuurd doordat ik zo slap was als een vaatdoek en om het kwartier naar de wc rende).

We gaan elkaar steunen! We komen er echt wel! Ik ben zo blij op dit moment dat ik buddies heb waarop ik kon terugvallen gisteravond. Het geeft mij echt de kracht en motivatie om weer op te staan en verder te gaan.

Liefs!
March 23, 2011 om 07:18
Meis, wat ga je lekker!! Echt! Top hoor!
Tis zo grappig, ik ben een paar weken niet echt actief op de site geweest en vandaag moet ik bij iedereen even kijken hoe het gaat, even reactie's plaatsen en nou zie ik eigenlijk bij iedereen dat ze al zoveel kilo's kwijt zijn!! Zo super goed! Dat geeft mij meteen ook weer meer motivatie, want dat wil ik ook! Het kan dus echt, je kan dus echt afvallen! :D Jij bent zelfs al over de helft! Top!!
Ga lekker zo door!
Fijn dat je het sporten leuk begint te vinden! Hou dat lekker vast! Nu het lente is gaat dat misschien inderdaad ook wel makkelijker! We hebben iig een stimulans, we zullen nu wel moeten ivm onze bikini's straks weer! :D
Maarehm inderdaad, van sporten kom je eerst een beetje aan, en dan val je sneller af..! TOp heh!! :D
Maarehm, eventjes heh.. Ik heb tien keer liever dat ik in de spiegel resultaat zie dan op mn weegschaal! Ja toch?! Als je aan je lijf merkt dat het strakker wordt is dat echt super fijn!!
ga lekker zo door meis, en voor je het weet zijn we lekker slank in de zomer!! :D
Liefs!
March 23, 2011 om 13:49
Hallo

Bali...mooi!
Wil ik ook een keer heen.

Tja...mijn streef is eigenlijk 60 kilo! Maar ik ben ook al blij met 70 kilo. Ik denk dat ik heel dun ben met 60, maar goed...geen idee hoe ik er dan uitzie.
We zien wel naarmate ik afval...

Die 73 kilo is wel haalbaar voor zomer toch? Als je zo doorgaat, lukt het wel!
Zet hem op!!


Suc6

Liefs
Sher
March 24, 2011 om 10:22
Oeh spannend! Bijna je tatoo!! :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan