Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 21, 2011

Angela1985 woog op het moment van schrijven 82.60 kg (bmi: 29.27).

Lentekriebels!

Na er zo lang naar uitgekeken te hebben, is het dan LENTE!!! Weg met die sobere dagen, hallo zonnetje! Wel jammer dat ik van het weekend griep had, en nu nog steeds snotverkouden ben. Een slechte start van de lente, maar dat mag de pret net drukken. Al maanden was ik er tegen aan aan het kwakkelen. Steeds niet fit, half verkouden, dus nu moet dit het einde zijn van halve bak ziek zijn, en het begin van fris en fruitig de lente in!

Doordat ik niet fit was, de afgelopen dagen niet veel gegeten. Wel redelijk normaal, maar minder dan anders. Al wilde mijn vriend gisteren naar de friettent. Een waar ik nog nooit geweest was en daar hadden ze mijn lievelingssnack: kaaskrotet. Omdat ik niet veel gegeten had, dacht ik dat ik er wel 1 mocht hebben van mezelf. Maar een uur nadat ik hem op had voelde ik me schuldig... zo lekker was die daar nou ook weer niet.

Maar ik zat meer met mezelf in de put dat ik het personeelsfeest gemist had. Nu een week verder heb ik het gevoel dat ik vorige week goed bezig was. Met de lente in mijn bol, ga ik vrolijk verder :)

Onbekend
March 21, 2011 om 07:45
Ha Anske,

Hier ook de lentekriebels hoor. Alle ellende ga ik eens gauw achter me leggen. Heb de drive om weer verder af te vallen weer helemaal te pakken. Jij ook zo te zien dus we gaan er samen tegenaan!

Balen dat je zo ziek was afgelopen weekend en je personeelsfeest hebt moeten missen. Maar gelukkig voel je je nu alweer een stuk fitter.
Volhouden he meid, dan lukt het mij ook!!
Mijn streven is dat ik voor mijn vakantie 25 mei onder de 80 kilo kom! Dan zou ik zo blij zijn!!! Met Pasen moest ik er 8 kilo af hebben in totaal en dat kan nog steeds lukken!
:hug:
Onbekend
March 21, 2011 om 11:40
Ja gaat nu wel goed met hem. Hij is weer langzaam aan meer uren per dag aan het werken. Hij heeft er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen met zijn oog en daar kan ik dan alleen maar in meegaan he.

Ik ben idd aan het solliciteren. Ik zoek iets in de commerciële verkoop binnendienst, of iets administratiefs. Het liefste 24 uur en dan spring ik in de overige tijd bij, bij To op de zaak.

Heb geen haast, baal wel elke dag van mijn werk, maar ik heb nu in ieder geval een vast contract. Dus ik kijk op het gemakske verder.
Nou nog even volhouden en dan mag ik ook weer lekker naar huis.
XXX
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan