Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 21, 2011

Finster woog op het moment van schrijven 130.30 kg (bmi: 40.67).

Het weekend

We hebben echt een geweldig weekend achter de rug. Nadat ik zaterdag gewerkt had gingen we naar Antwerpen om naar het Kylie Minoque concert te gaan. Het concert was echt geweldig. Voor foto's, video's en een verslag ga naar http://pascalontheweb.tk

Vrijdag hadden we al koolhydraat brood ontdekt van bakkerij "het stoepje". Dus wij waren al helemaal blij dat we weer brood mochten eten. Na dan ook een lekkere lunch thuis op weg naar Antwerpen. We hadden ons voorgenomen om over het eten niet heel moeilijk te doen. Dan maar een beetje zondigen. We moesten nog even wachten op wat andere vrienden die later kwamen. We hadden de auto bij Merksum geparkeerd en zouden in de buurt ook wat gaan eten. Helaas waren er drie keuzes: een heel duur restaurant, een soort La Place of de Quick (Belgische Mac). Uiteindelijk toch maar besloten om bij de Quick te gaan eten. In eerste instantie wilde ik volop zondigen, maar uiteindelijk toch maar besloten om een salade te eten en daarna te kijken of ik nog trek had. De salade was verrassend goed en het enige wat erin zat en niet mocht was de peer. Maar ooooooh wat smaakte die lekker ;-).

Daarna nog wel trek dus nog even een hamburger erachter aan. Hoewel de hamburger op een bruin broodje zat heb ik het broodje en de saus er zoveel mogelijk afgehaald en heb ik heerlijk genoten van het vlees, de kaas en de bacon. Eigenlijk nog trek in een ijsje, maar ook dat heb ik niet gedaan. Voel me dan toch te schuldig. Op de terugweg nog even een atkins reep gegeten en daarna heerlijk nagenieten.

Zondag met het mooie weer een wandeltocht van bijna 10km gemaakt. Al met al een lekker weekend en goed bezig geweest vind ik zelf. Op naar volgende week ;-)

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan