Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 21, 2011

Babbelaar woog op het moment van schrijven 92.40 kg (bmi: 31.97).

:dagboekje03:

Helaas stond ik vanochtend een stuk zwaarder.:nietok: Ik had het al verwacht.. er zit bij mij echt een vast patroon in heb ik gemerkt. Op zondag ben ik altijd het lichtst en op maandag het zwaarst. Ik heb vandaag weer goed opgelet, dus hoop dat er morgen weer wat af is:)

Ik ben trouwens helemaal klaar met die jongen. Ik heb hem drie keer zien de afgelopen week, en het was erg gezellig! Hij had er alleen een ander idee over dan ik.. helaas. Mannen.... aparte wezens:tl|::violent: Nu maar weer vrolijk door op mannenjacht hahaha

Vandaag weer naar school geweest en de komende twee weken worden erg druk. Ik heb namelijk vanaf volgende week tentamenweek. Ik moet nog aardig wat verslagen maken en moet nog 3 toetsen leren!

Wel echt super lekker weer, ik word er echt vrolijk door:)!

Hoe gaat het bij jullie?

:babbelaar:

March 21, 2011 om 13:02
He jammer van de weegschaal en jammer van die jongen, maar je weet wat ze zeggen he? Er zijn genoeg vissen in de zee......

Hoop ook dat het extra gewicht er weer af is... Bij mij gaat het hetzelfde in het weekend kom ik wat aan en doordeweeks gaat er weer wat af... gelukkig iets meer eraf dan in het weekend bij komt.....

groetjes Menno
March 21, 2011 om 14:33
Heey ja inderdaad... Jaa je hebt ook eigenlijk el gelijk, ik heb er al 8 van die liter flessen cola af!! Dat is best veel als je er over nadenkt :)
Nahh.. ik denk niet dat t gaat meevallen haha, ik had allemaal hele verkeerde arresten gebruikt, en maar 2 wetsartikelen genoemd in die hele toets :$ maar ik had veeeeel te weinig tijd. Iedereen trouwens hoop dat er rekening mee gehouden wordt.

Wat jammer dat het niets is geworden met die jongen :( ahh well, enough fish in the sea! ;) Jaa dat heb je echt altijd he!! zondag lekker licht, en dan altijd maandag er weer wat bij, is ook mij opgevallen ;) Jammer, maar het is in ieder geval geen smack in the face meer, want je ziet hem elke week aankomen..

Heel veel succes in ieder geval deze week!!

:renee15:
March 22, 2011 om 12:41
Haha maandag is zowiezo altijd een stomme dag!
Net na weekend weer naar werk/school etc! het heet niet voor niets dramaandag!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan