Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 21, 2011

Minderikke woog op het moment van schrijven 115.50 kg (bmi: 36.45).

Zo de weegschaal weer onder ogen gekomen, het valt me mee. Hij gaf vancohtend 115.5 kg aan. Dat is veel, maar niet onoverkomelijk, bedoel, eerder was ik er blij mee haha . Ben benieuwd hoe hard hetnu gaat ism de borstvoeding die ik geef. Hoop dat t toch een btje wil vlotten, want daar heb ik nog wel een angst zitten. Moet zoveel eten ivm de BV dat ik bang ben dat ik niet af ga vallen... Lastig, maar goed, we gaan ervoor en we zullen zien....

Succes iedereen en tot snel!

March 22, 2011 om 04:33
ooh, wil je echt gaan afvallen terwijl je borstvoeding geeft!
Is echt niet goed hoor. ik ben gestopt omdat ik nu voor mezelf wil gaan zorgen! en bovendien niet meer wil kolven op mijn werk, dan is voor mijn de romantiek er echt wel af!
Ik heb je wel toegevoegd als buddie, ik heb in december een dochter gehad en heb ook nog een lange weg te gaan.
March 22, 2011 om 06:20
He hallo,

Ja dat wil ik idd. Ik volg de WW en daar moet ik meer dan voldoende eten om te zorgen dat ik voldoende voedingsstoffen heb voor de BV, dat gaat dus voor en daarnaast op een hele langzame manier afvallen. Duz max een halve kilo in de week.

Waarom zou het niet goed zijn volgens jou!? Ik zit nu nog in de twijfelfase, wil kijken of het zo werkt en anders stop ik metde BV, wilde eerst helemaal niet, dus vind dat ik het al heel knap heb volgehouden.
March 26, 2011 om 03:07
Hey,

Ik heb begrepen dat zodra je gaat afvallen er stoffen die zitten opgeslagen in je vetcellen (zoals dioxines ed.) vrijkomen. Deze kan je kind dan binnen krijgen.
Maar er zijn ook mensen die de borstvoeding 'gebruiken' om weer op gewicht te komen. Je moet hierin toch je eigen afweging maken.
Ik 'moest' bij mij 1e kind borstvoeding geven en dit volhouden van mezelf. Uiteindelijk was ik na een half jaar gewoon uitgeput en de hele dag chagerijnig.
Dit is me zo tegen gaan staan dat ik nu (bij mijn 2e) na mijn verlof ben gestopt (hoewel ik het geweldig vind om bv te geven), de eerste keer dat ik een flesje had vond ik het vreselijk en nu vind ik het heerlijk dat ik gewoon lekker een middag naar de stad kan of andere leuke dingen zonder dat ik hoef te kolven van te voren en als ik terug kom.
lekker 'smorgens een keer uitslapen! En bovendien omdat ik wat tijd heb voor mezelf vind ik me ook een leukere moeder.
Succes met je keuze.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan