Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 21, 2011

WOLF72 woog op het moment van schrijven 107.30 kg (bmi: 37.57).

Ik raak zo langzamerhand de draad een beetje kwijt.
Afgelopen week was extreem op alle gebied, en toch was de weegschaal zaterdag lief voor me?
Snappen jullie het nog? ik niet.
Deze week heb ik helaas nog een extremere week.
Vandaag televisieopnames bijgewoond voor een programma waar het bdrijf waar ik werk in het nieuws komt.
Morgen een activiteit die mogelijk mn toekomst kan veranderen.
Woensdag een beurs in Amsterdam, daar blijf ik dan overnachten want we hebben aansluitend in Amsterdam onze company meeting (kom ik pas zaterdagochtend van terug)
Dus, alleen maar uit eten:dineren:, geen sportschool:fietsdefietsdefiets:, veel zitten, wijntje hier borrel daar,vrijdagavond een soort van afterparty:feestjebijotje: enfin........alles wat niet zou moeten.
Ik durf komend weekend zeker niet op de weegschaal te gaan.
Nou ja we zien wel waar het schip strand.
Heel veel liefs en groetjes
wolfgang

March 21, 2011 om 16:04
Hoi lieve schat,

Begrijp jij je weegschaal nou? Misschien heeft het bourgondische leven ook wel z'n voordelen. Ook diners kunnen goed gekozen worden door de koolhydraten te beperken en te gaan voor veel groente en een mooi stuk vlees/vis. De rooie sauzen zijn ook prima en wijn is helemaal niet zo slecht.

Mijn geheim? Ik wil niet meer dik zijn, punt! Ik wil zorgen voor mezelf en mezelf liefhebben! Klinkt zweverig en misschien een beetje simpel, maar MIJN TIJD is aangebroken en IK sta op nummer 1. Natuurlijk heb ik mijn zoon en familie en vrienden, maar waarom geef ik alleen hen dát wat ik ook nodig heb? Ik wil niet over 40 jaar zeggen dat ik mijn leven niet heb geleefd, maar geleefd heb voor anderen. Ik wil en en, het kan ook samengaan.
Dus de spreekwoordelijke knop is om. Een mooi voorbeeld van kiezen voor mezelf is het zwemmen. Ik ben dol op water en daarom ga ik naar het zwembad. Ik vind de sportschool verschrikkelijk dus ga ik er lekker niet heen. Keuzes maken...... ben er nog lang niet, maar aardig de goede weg op!

Ik heb geen goede tips voor je denk ik. Je weet alles al. Maar ik kan wel een goede buddy proberen te zijn en dat vind ik met jou wel heel gezellig weer!

:pegg:
March 21, 2011 om 16:07
Ja, kom zeg Wolfgang,
Wat is dat nou???? Ik moet nu even Truus de Mier spelen, hoor!!!
Je klinkt alsof je volledig overgeleverd bent aan wat je wordt aangeboden. Ik dacht dat je iemand was die keuzes kon maken, richting kan geven. En dan nu niet? Wat een macht geef jij eten zeg. Ik daag je uit en ben benieuwd hoe je eind van de week gevaren bent. En als het niet goed gaat...... :wacko:

Groetjes Truus de Mier :socool:
Onbekend
March 23, 2011 om 03:06
He lieverd,

Pff ik begrijp ook helemaal niks van een weegschaal hoor. Maar in jouw geval dus in je voordeel haha. Probeer deze week niet overal extra van te genieten, ik weet het is moeilijk als alles je wordt aangeboden maar probeer in je achterhoofd te halen wat je doel is. Misschien moet je je doelen bijstellen naar niet zo ver vooruit!!!

Hoe is het met je knie??
Ik sport lekker verder en werk ook nog hard aan mezelf in de vorm van therapie. Merk echt wel verschil in de positieve zin dan he!! Ben veel meer zelfverzekerd vind dat ik er weer goed uit zie en begin weer van mezelf te houden, het glas is weer half vol ipv half leeg haha. Mensen in me omgeving zien dat ook, niet alleen qua figuur maar ik blijken me ogen te stralen weer. DUs ik ben op de goede weg maar moet nog wel hard werken eraan , maar het is de moeite waard dat weet ik wel.

Komop he!!! laat de moed niet vallen je kunt het!!!

Dikke knuffel en kus
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan