Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 25, 2011

Famkewildeman woog op het moment van schrijven 90.40 kg (bmi: 31.28).

:helloeyoor:

Tijd voor een nieuw dagboekje. Hier gaat alles oke... Vanmorgen blijdschap toen ik op de weegschaal stond: :cijfer9::cijfer0:.:cijfer4:!! Weer een nieuwe traptrede naar een lager gewicht... Ik bereid me er nu wel op voor dat 't de komende dagen ook weer wat omhoog kan gaan, maar uiteindelijk is het dan nog een verbetering (want dan gaat het omhoog naar mijn vorige gewicht, en niet nog hoger).
En het mooiste is: mijn :streefdoel1: :onderde90kilo: komt nu echt dichtbij! Daar heb ik echt zin in, dat je echt een grote stap hebt gezet... Het is uitendelijk nog maar het begin, ik wil er nog zoveel meer af, maar toch. Vandaag begint zo weer goed, daar geniet ik van.

Vandaag lekker een dagje vrij. Ik ga wel de hele dag werken, maar dan vanuit huis, voor mijn vrijwilligerswerk, de administratie doen, de badkamer schoonmaken... Ik heb een hele planning gemaakt, ik hoop dat het me lukt om echt alles na te komen; ik ga ervoor!
:stoffen::wasophangen::chatten::kokkerellen:

Iedereen een fijn weekend toegewenst!
:readyweekend:

March 25, 2011 om 02:49
Heey!

Ik maak ook altijd van die prachtige lijstjes, en meestal krijg ik ze niet af haha. ik stel te hoge eisen aan m'n eigen dag invulling!

Fijn dat je weer afgevallen was, is altijd heeeeeerlijk!

Fijne weekend!

liefs
March 25, 2011 om 06:35
:berichtje::elfbedankt:
Onbekend
March 25, 2011 om 13:04
Hoi Famke,

Dit zijn nou de leukste dagboeken om te lezen, echt super dat je er bijna bent. En wat zal het een kick geven als je onder de 90 zal zijn. Toch hoop ik voor je dat je niet heel veel omhoog gaat. Heb je nog iets leuks dat je gaat doen als je je eerste streefdoel haalt?

In ieder geval veel succes met alle dingen doen dit weekend.

Liefs

Renate
March 25, 2011 om 14:31
@RenateW: Nee, ik heb eigenlijk niet iets bedacht wat ik ga doen als ik m'n streefdoel heb behaald... Ik zal er eens over nadenken!
Hoewel ik denk dat ik dat dan neerleg bij 85, want ik heb nu nog niet erg het gevoel dat ik me specifiek moet belonen om het te halen. Ik geniet al genoeg van de uitdaging van het lijnen en de kick dat het me lukt.
:whoepie::whoepie::whoepie:
Onbekend
March 26, 2011 om 11:58
Hoi Famke, belonen bij een streefdoel is wel belangrijk maar ik herken wel wat je zegt. Ik heb dat ook een beetje: ook nog niet specifiek belonen. Maar ik bedacht me dat dat misschien wel heel gunstig is omdat je het blijkbaar normaal gaat vinden om gewoon te eten. (Of zoek ik er nou teveel achter?) Nou ja, maakt ook niet uit. De 8 is in zicht en dat is het goede nieuws. Grappig we zijn allebei nu ong 9.1 resp 9.2 afgevallen. Toch wel super super super! Nou, goed weekend, groetjes Nourtje
Onbekend
March 27, 2011 om 03:53
Hoi Famke,

Goed zeg dat je 2 ons bent kwijt geraakt ik gewoon 6 ons vandaag. Ik ben echt superblij.:D:D:D:D:D

Ik heb een eigen bedrijf en geef gitaarlessen fulltime in Leusden en Waalwijk. En daar ben ik wel menig uurtjes mee zoet.

Een hele fijne zondag vandaag

Liefs

Renate
Onbekend
March 28, 2011 om 04:24
Hoi Famke,

Wat fijn om te lezen dat het de goede kant op gaat hier. Top hoor!
=garfieldafgevallen=

Nou lekker volhouden hè. Het gaat je vast lukken om je eerste streefgewicht snel te bereiken.

Ik ga er vanaf vandaag ook weer lekker tegenaan. Gisteren al even rondje hardgelopen en de auto gewassen. En vandaag staat de sportschool op het programma.

:succes:

:wave:
Onbekend
March 28, 2011 om 11:04
Hoi,

Bedankt voor je reactie in mijn dagboekje laatst! Dat vond ik fijn.
Inderdaad heb ik soms dagen ertussen gehad dat ik onder de 1200 cal. zat, niet helemaal de bedoeling geweest en dat merkte ik ook wel. Met name in de avond.

Onder de 90 komt voor jou dichtbij! Succes hiermee, voor mijzelf is dit ook een streven. Ziet er al een stuk leuker uit qua getalletjes alleen al op de weegschaal.

Groetjes Floor
Onbekend
March 29, 2011 om 03:24
Hoi Famke,

Gewoon gaan doen die dingen hoor, is zo zonde om het allemaal te laten. Dus lekker zangles nemen en probeer het pianospelen gewoon weer lekker op te pakken. Via internet kan je veel vinden tegenwoordig hoor. Zou zo zonde zijn dat je niet alle dingen doet die je graag wilt. Mits het natuurlijk kan hoor.

Een hele fijne dag vandaag!!!!!!!

Liefs

Renate
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan