Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 25, 2011

Debbie79 woog op het moment van schrijven 90.10 kg (bmi: 30.10).

Vrijdag, 25 maart 2011

Ik kan zeggen dat mijn dieet van vorige week HELEMAAL MISLUKT was. :supercry::dathebikweer: Ik ben tot en met vandaag nog niet op de weegschaal gestaan omdat ik gewoon bang ben dat ik gigantisch ben aangekomen. :fatzo: Ik had vorige week heel vaak een (vr)eetbuien. Af en toe heb ik de neiging om de moed op te geven en maar te accepteren dat ik de maatje 38 nooit meer zal passen. Kennen jullie dat gevoel, mijn buddies?? :zelfbeeldn:

Onbekend
March 25, 2011 om 06:36
Hoi Debbie,

Dit gevoel ken ik ook helemaal, er zit altijd een week bij dat het gewoon niet meer lukt en dat je denkt ga ik ook dat maatje halen. Ik heb dit zelf nu 2 weken terug gehad. Het enige goede eraan is dat je lichaam weer heel veel energie heeft gehad en als je dan afvalt het super hard gaat. Dus probeer het toch weer op te pakken, ik weet dat het moeilijk is, maar samen sta je sterk he!!!

Zet hem op meid je kan het

Liefs

Renate
March 25, 2011 om 08:01
Hi Renate,

Dat is heel erg lief van je. Ik ga idd weer proberen om de draad weer op te pakken. Tjonge...tjonge.....waarom is het zo moeilijk om de lekkere eten te weerstaan?
Hoe gaat het nu dan met je lijn??
March 25, 2011 om 14:40
Hoi Debbie,

Laat je niet teveel uit t veld slaan, hoor! Bedenk voor jezelf of je het echt graag wilt, of je bereid bent om er voor een langere periode voor te gaan... En als je weet dat je dat wilt, dan gewoon lekker weer opnieuw beginnen / verder gaan.

:prettigweekendegels:
Onbekend
April 19, 2011 om 12:40
Hoi Debbie,

gewoon niet opgeven meid! Ik ben momenteel ook een echte jojo; ik kijk nog maar naar eten en het vliegt er al aan! En ik heb emotionele vermoeiende weken achter de rug en wat doen we dan? Eten! HMPF! Ik weet het van mezelf en toch trap ik er telkens weer in! Maar je mag de moed niet opgeven, we komen er wel hoor :)

En ja, je moet idd een zitje kopen voor de fiets! Katalina vindt het ook HEEEEERLIJK om vanachter op te zitten en zo vanalles te zien, het gaat dan de hele tijd van 'oooooh' en 'wauwwwwww' hahaha!
:groetjesvanmij:
April 21, 2011 om 02:47
Hey,

Laat de moed niet zakken, kom op!!! soms heb je nu eenmaal een terugval, dat gebeurt ons, volgens mij, allemaal. En tja de vrees voor de weegschaal ken ik maar al te goed!! Gewoon doen en vanuit daar weer verdergaan. Accepteren dat je nooit meer maatje 38 zult dragen kan een optie zijn maar dat is niet echt wat je wilt, toch? Accepteren dat je geen 20 meer bent en niet van die strakke korte truitjes kunt dragen en niet meer zo strak in je vel zit lijkt me meer op zijn plaats. En weet je wat.... dat hoeft ook helemaal niet meer. Je kunt er ook in maat 40 super goed uitzien! Het hoeft niet helemaal perfect te zijn allemaal.
:kijknietterug:

:chrisssss:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan