Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 25, 2011

Zoethoutje woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 23.39).

Oeps vanochtend ietsjes zwaarder dan gisteren, is niet zo heel erg (zit in de verkeerde perionde van de maand...) Morgen ga ik lekker zwemmen met de kids.

Vandaag boodschappen doen, en vanmiddag de jongste naar sport brengen en halen, en dan als we weer thuiskomen patatjes eten. Dit blijf ik toch wekelijks doen omdat ik het afvallen dan veel makkelijker volhoudt. Gewoon mee-eten met de rest, maar dan minder dan normaal. En ik denk dat bij mij de grootste boosdoeners de chips, (grote) koeken, snoep enz. zijn. Nu ik 10 kilo kwijt ben, ben ik veel meer gemotiveerd om nog meer af te vallen, wil er nog wel 10 maar ik denk dat dit niet in 10 weken lukt, denk dat de 2e 10 kilo een stuk langzamer zal gaan.

En wat ik ook heel fijn vind is dat ik van me af kan schrijven in deze dagboeken.
En de verhalen van andere mensen lezen vind ik ook heel interessant, vooral de verschillende dieten, wist niet dat er zoveel bestonden.... Ik vind het minder eten en vooral minder snoepen en snacken, beter bij mij passen dan bepaalde shakes en voorgeschreven menu's. Maar dat is voor ieder persoonlijk. Nu hoef ik in principe niet echt apart te koken.

Fijn weekend alvast!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan