Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 25, 2011

Brenda1991 woog op het moment van schrijven 67.80 kg (bmi: 23.74).

Vandaag wordt het een dagje van zondigen. Ik heb een bevriend koppel uitgenodigd om te genieten van het mooie weer met wat cocktails (cosmopolitan, héél erg lekker). Mijn diëtiste vertelde me deze week eigenlijk net wat voor 'n caloriebommen die cocktails zijn... Maar ik ben fier op mijn volharding van deze week, dus heb ik dit wel verdiend.

Ook heb ik voor mijn gasten chips en dergelijke voorzien, het zal moeilijk worden om ook daar af te blijven. En morgen hebben we met onze vriendengroep afgesproken om mosselen te gaan eten. Het wordt dus eigenlijk een heel weekend van zondigen, dat zal ik maandag ook wel op de weegschaal kunnen zien.

Vanaf zondag dus terug zeer strikt zijn en hopelijk dit een hele week volhouden!
ps: Ik ga straks een nieuwe weegschaal kopen, die dat we hier nu thuis hebben vertrouw ik niet meer. Maar de weegschaal die bij mijn vriend staat nog minder, vorige week woog ik daar maar 61 kg (wat zo'n 6,5 kg minder is als op mijn weegschaal). Ik was net een week op sportkamp geweest met school en dacht: woow zoveel afgevallen op één week, dat KAN NIET! (stiekem hoopte ik natuurlijk van wel :D). Spijtig genoeg werd ik teleurgesteld toen ik daarna op mijn eigen weegschaal stond: VERDIKT!


Veel succes nog allemaal!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan