Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 25, 2011

Mardya woog op het moment van schrijven 102.20 kg (bmi: 35.36).

:hallolievebuddys:

Bedankt voor jullie lieve reacties!

Volkomen gelijk dat ik dat brood maar even niet meer moet bakken. Wat er niet is kan ik ook niet snaaien! Ik ben dus inderdaad weer overgestapt op de Brinta en dat bevalt uitstekend! Het vult goed en geeft de energie langzaam af zodat je er de hele ochtend op door kunt. Geweldig!

Smartbolletje, goed plan! Ik gebruik smulweb, maar dat komt eigenlijk op hetzelfde neer. Ook kijk ik nu eerst bij twijfel op de site hoeveel calorieen er precies in de geplande maaltijd zitten voor ik inkopen doe. Het resultaat voor gisteren was een heerlijke aardappelomelet met een grote bak salade. Lekker! Gelukkig houd ik van salades, dus voor mij komt het goed seizoen er weer aan. Ik kan echt vrolijk worden van het vooruitzicht van in de tuin zitten met een lekkere gemengde salade van pasta, tomaatjes, pijnboompitjes en kaas. Jammie!

Om dat voor elkaar te krijgen moet de tuin er natuurlijk wel een beetje uitzien, anders zit je naar een bos onkruid te kijken. :grasmaaien: en onkruid trekken dus! Gelijk goed voor dat beetje extra beweging ;-)

Oftewel, ik heb de smaak weer helemaal te pakken en wens jullie een heel fijn weekend!

Liefs,
Mardya


Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan