Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 25, 2011

Oeleboele woog op het moment van schrijven 61.90 kg (bmi: 22.46).

Goedemiddag deze middag!

Jeeeej onder de 62!
Ja ja ja we zijn weer een beetje afgevallen, dat had ik ook wel een beetje nodig ha ha. Ik weet dat ik de afgelopen weken niet heel erg mijn best heb gedaan dus dan kan je ook wel verwachten dat de kilo's eraf vliegen. Ik heb het sporten weer een beetje opgepakt en dat scheelt al heel wat ook heb ik deze week avonddienst dus dan eet ik altijd tussen de middag al warm en dit heeft ook wel een positief effect. Ik zit er dus over te denken om wat vaker 's middags al warm te eten, eens kijken hoe dit bevalt.
Dit weekend ga ik lekker een weekendje naar Belgie, de planning was eigenlijk dat we met vrienden uit eten zouden gaan en opeens werd het uit eten in Belgie en toen dachten we...ach ja, we kunnen net zo goed een hotelletje pakken haha.
Helaas moet ik wel mijn kleine jongen een nachtje missen -snik- die gaat lekker bij opa en oma slapen en het is voor het eerst dat ik zo lang zonder hem wegga. Hij is zo ontzettend gegroeid de afgelopen tijd, hij krijgt nu echt van die karaktertrekjes en je ziet nu zijn eigen persoonlijkheidje naar boven komen ha ha en dit is zooooo leuk!
Maar genoeg over mijn stoere jongen, anders wordt dit verhaal wel heel erg lang.
Ik hoop iig dat ik me in Belgie een beetje in kan houden en dat dit niet weer één van die vreetweekendjes wordt. Ik weet dat ik af en toe best wel mag genieten alleen vind ik het zo zonde dat na dat genieten de weegschaal weer een kilo extra aangeeft. Ik ben benieuwd, misschien moet ik voor de zekerheid maar een foto van mezelf in bikini meenemen ha ha.

Fijn weekend iedereen!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan