Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 25, 2011

Sandraellen woog op het moment van schrijven 125.10 kg (bmi: 44.32).

29-06-11: Voor het eerst gewogen na een week Koolhydraat arm fase 1 dieet. 3,2 kilo eraf. :yes2: Echt een fijn begin voor een eerste week. wel wat last van buikkrampen.
Advies Dietiste lijnzaad in de kwark. Ga ik uitproberen.

12-04-11: naar de dietiste geweest en ja hoor weer een 1,1 eraf. In totaal is er nu 7,1 kilo af en mag nu weer s'morgens en s'middags een boterham. :sandwich2:

23-03-11: zaterdag 16 april mijn eerste rustdag gehouden. Ondekt dat ik niet goed reageer op het weer eten van suikers. Dinsdag 19 april gewogen en niks eraf. Weeg moment is nu verhuisd van dinsdag naar zaterdag. Zaterdagochtend gewogen en gelukkig weer 0,5 kilo eraf. Zondag met :paasmandje02: mijn rustdag gehouden en geen overdaad aan suikers genomen. Zaterdag weer wegen en kijken hoe het nu is gegaan. Voel me er wel goed bij. Lekker gefiets van het weekend.

30-04-11: 0,2 eraf. Wordt er echt gek van. Het wil niet lukken.

04-05-11: Het gaat niet echt lekker. Ben iets aangekomen. Ben nu aan de lactulose hopelijk helpt dit.
Maar ja ik ga er gewoon voor. Vanmorgen gewogen en was 5 ons aangekomen. Van mijn collega voor 3 dagen cambridge gehad om uit te proberen. Vandaag 2 bananen shakes en een groentensoep gedronken.

05-05-11: Ja hoor 1,3 kilo eraf. 2 shakes (1 banaan en 1 vanille) en vanavond en kip/champignon soep. Morgen weer wegen en dan zullen we zien. Voor morgenavond heb ik geen zakje dus advies om roerei te eten.
Als dit beter aanslaat dan bij de dietiste dan maandag een afspraak maken met een consulate. Ben benieuwd wat de :weegschaalrose: gaat aangeven.

06-05-11: Op de :weegschaalrose: vanmorgen en ja hoor weer 0.9 ons eraf. Nog 8 ons en dan heb ik mijn eerste doel bereikt. 10 kilo eraf. Overdag 2 shakes gegeten en 's avonds een salade met garnalen en pijnboompitjes.

07-05-11: 0,2 ons eraf. Komt door het eten van gisteravond dat het resultaat iets minder is. Advies van mijn collega was om ei te eten. Vanmorgen een bak kwark eten en vanmiddag ei eten. Vanavond weer een salade. Kijken wat een dag eten voor effect hebt. Dit is weer terug naar fase 1 van mijn koolhydraat arm dieet. Zondag naar mijn schoonouders. Ga hier extra goed opletten.

16-05-11: Dinsdag 10 mei bij mijn dietiste geweest en in overleg met haar afspraak gemaakt bij een consulent van Cambridge. Deze is vandaag. Was 7 ons aagekomen en hier is vandaag wel al weer 3 ons af. Ondanks dat ik mij vanaf dinsdag niet echt aan mijn dieet heb gehouden. Gisteren met een wijntje gevierd dat AJAX landskampioen was geworden.
Ik ben er klaar voor om aan de shakes te beginnen en de strijd met de kilo's

17-05-11: Vandaag gestart met Cambridge. Was iets aangekomen maar had ook de hele dag gegeten. Had in de middag de afspraak. Ga er nu vol tegenaan. Vandaag 's morgens een vanille shake en s'middags een chocolade shake en vanavond tomatensoep alles uit een zakje. 2,5 liter water en nog thee erbij. Morgenochtend de resultaat zien. Op naar de eerste 10 kilo eraf

18-05-11: 1,4 kilo eraf in een dag. Echt top. Nog 6 ons en mijn eerste streefdoel is bereikt

19-05-11: :yes2: vanmorgen op de :lieveweegschaal: en er was weer een kilo af. Mijn eerste doel bereikt. Er is nu 10,6 kilo af.

20-05-11: Vanmorgen op de weegschaal gestaan en er is weer 0,5 af. Ga echt lekker en ben trots op mijzelf. Gisteren even een dipje. Was bij Ikea in mijn eentje. Mijn man was aan het werk en de hotdog riep naar mij. Niet gedaan. Een flesje water gekocht. Gisteren wel twee keer bouillon voor mijzelf gemaakt. Smaakt ook best lekker.

21-05-11: Gisteren ging ik voor het eerst met honger naar mijn bed. Vandaag komen mijn schoonouders en blijven ook eten. Ga sandwiches maken en wat soep. Vanmorgen mijn shake chocolade/mint genomen is best wel lekker. vanmiddag voor het eerst een reep eten. Ga deze in tweeen delen. s'middags een helft vanavond soep en later op de avond de andere helft. kan ik nog wat in de avond eten. Vanmorgen gaf de weegschaal weer 0,7 eraf. Ik ben echt happy en sommige kleding is al te groot. Lekker shoppen dus.
:kledingkopen:

22-05-11: gisteren een zware dag. Schoonouders waren er en heb lekker eten voor hun en mijn man gemaakt en ik aan mijn soepje.
Veel werk verrricht en had s'avonds geen energie meer over en toch vanmorgne 0.3 ons eraf. Vandaag is mijn periode begomnnen weer op een langere periode dan anders hopelijk kan ik mijn drang naar chocolade inhouden. Net een chocolade/mint shake genomen en zit nu aan het water. even een dip maar ja ik weet waarvoor ik het doe.

23-05-11: Vanmorgen was er weer 0,6 ons af. Morgen naar mijn consulante vragen of het misschien mogelijk is om 4 dagen streng en 3 dagen s' avonds iets eten.

24-05-11: vandaag naar mijn consulante. Ben benieuwd wat de komende week mij gaat brengen. Ben nu vanmorgen 0,2 ons afgevallen


March 30, 2011 om 08:44
wel genoeg water drinken als je lijnzaad neemt, anders raak je verstopt ipv dat het een bevorderende werking heeft.
Maar 3.2 eraf, goed bezig!
April 1, 2011 om 04:43
Jeetje 3,2 kg eraf in een week? Dat is niet niks! Heerlijk is dat als het zo snel gaat in het begin! Veel succes!

Liefs!
:belle:
Noelle
Onbekend
April 1, 2011 om 04:51
Hey!

Ik volg zelf ook een koolhydraatarm dieet. Dat gaat echt goed en ben ik vrij snel mijn kilo's kwijt geraakt. 3,2 kg is echt een fantastisch begin.

Volhouden meid, ook als het een keertje wat minder gaat. Je kunt het!

Groetjes Katja
April 5, 2011 om 03:14
EN JA HOOR WEER 2,8 KILO ERAF.

Ik drink ongeveer 2,5 tot 3 liter water erbij.
Dank jullie allemaal voor de steun kan ik goed gebruiken

:beerbedankt:
April 6, 2011 om 02:45
Wat goed zeg, je kilos smelten er af!! Ik wil zeker wel tips over het dieet dat je volgt!! Ik heb het idee dat het dieet dat ik volg een beetje stilstaat. Ik moet even iets nieuws!


Liefs!
:belle:
Noelle
April 6, 2011 om 04:36
wat ga je lekker zeg.
helemaal goed
ga vooral zo door

groetjes Debby
ps ik heb je toegevoegd aan mijn buddy lijstje
April 7, 2011 om 09:28
Wat fijn dat je nu al zo'n goed resultaat hebt! Werkt de lijnzaad goed? Ik heb van de huisarts vezels gekregen, Metamucil, werkt ook erg goed. En daar ben ik blij mee, haha!

Groetjes Linda
April 12, 2011 om 04:29
Allemaal bedankt voor jullie reactie.
CurlyGirl85: ik heb 3 weken geen koolhydraten mogen eten. dus geen brood, aardappels, pasta, en verder nog een enorme lijst wat niet mocht. Vanaf vandaag mag ik weer 1 a 2 bruine boterhammen toevoegen aan mijn dieet.
Als je intresse hebt zal ik de volledige lijst aan je sturen.

:ikvalaf2:
April 26, 2011 om 14:23
Wat gaat dat lekker hard bij jou!! Goed zeg! En lekker dat je weer een boterham extra mag. Die mis ik zo...! ;)

Groetjes Linda
May 9, 2011 om 15:52
Hoihoi,

Dank je voor je buddyverzoek.Ik heb je als buddy toegevoegd.
Wat ga jij goed joh. Vooral met die shakes ga je wel heel hard.
Ga zo door!!

liefs Christine

May 16, 2011 om 06:51
Poeh, lijkt me best zwaar om alleen shakes te eten.
Maar ik hoop dat je er wel veel mee afvalt zodat jullie kinderwens in vervulling mag gaan.
Succes!!

liefs Christine
May 18, 2011 om 02:32
Hoi,

ik ben ook maandag begonnen, tot nu toe gaat het redelijk. Heb best wel veel honger gehad, vooral ook later op de avond. Maar nieuwe dag nieuwe kansen, ze zeggen dat de eerste 3 dagen het moeilijkste zijn. Succes!!
Groetjes, Wendy
May 18, 2011 om 03:57
HOi hoi,

Wat leuk dat je me hebt toegevoegd ! Dat ga ik nu ook met jou doen.
Super dat je nu ook met Cambridge bent begonnen. Dat zal soms best even pittig zijn, maar het resulaat houdt je op de been !
Ik blijf je in elk geval volgen en steunen !
:hope4me:
May 19, 2011 om 03:08
Joh wat ga je hard nu met die shakes. Meer dan een kilo per dag.
Dit zal wel motiveren om door te zetten.
Succes verder!

groetjes Christine
May 19, 2011 om 03:20
:beerbedankt:

Allemaal voor jullie lieve berichtjes.

Ik ga inderdaad lekker en nu vol houden.
Kan julle steun goed gebruiken.

Mijn collega volgt ook CB en gaat ook als een trein. Ik heb haar advies opgevolgt en ga naar dezelfde consulante.

Net een bakje gehad om de boullion te proberen. Misschien gaat het honger gevoel hier een beetje mee weg.

Maandag van de trap af gevallen en ben nog steeds helemaal beurs. Maar ja life goes on.
May 19, 2011 om 05:18
Dank je wel voor je lieve berichtje !
En wat ga jij weer GOED !!!!
Dit motiveert je wel om door te gaan hè.
je kan het !
:hope4me:
May 22, 2011 om 15:42
Hoi Sandraellen,
wat leuk dat je me hebt toegevoegd als buddy, ik ben net nieuw en nog aan het uitzoeken hoe het allemaal werkt hier. Ik hoop door deze site wat bewuster te gaan eten, want daar ben ik niet zo goed in. En het lijkt me toch fijn om dit met elkaar te kunnen delen, mensen hier snappen dat tenminste en dat lijkt me wel fijn. Ik zie dat jij de eerste tien kilo eraf hebt, hartstikke goed zeg, dat is ook mijn eerste uitdaging. Heel veel succes de komende week en leuk dat je mijn buddy wil zijn
groetjes Miranda
May 23, 2011 om 02:55
Hoihoi,
Joh wat ga je goed, in een week tijd bijna 5 kilo afgevallen.:101010:
Zo ga je zeker dat streefgewicht van 100 kilo eind juli halen.
:gazodoor2:
groetjes Christine
May 23, 2011 om 09:11
Hey meis,

Ik ben hier even een paar dagen niet en moet je kijken heveel jij die afgelopen dagen bent afgevallen !!! Echt SUPER gedaan hoor.
Wat heerlijk dat er zoveel keuze in smaken is hè. En je zal vast wel een favoriet hebben. Maar het is ook fijn om wat te kunnen variëren.
Dat met die reep delen deed ik ook altijd. Zo heb je 's avonds nog wat.
:hope4me:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan