Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 25, 2011

Es92 woog op het moment van schrijven 81.00 kg (bmi: 28.03).

:hallolievebuddys:

Helaas gaf mn weegschaal de afgelopen 2 dagen weer 81 kg aan.. ik denk dat het er gewoon bij hoort ofzo (kijk maar naar mn grafiek), het gebeurd elke keer terwijl ik niks geks heb gedaan! :nietok:

Vandaag gelukkig mijn laatste tentamen gehad. Mijn god wat was die moeilijk.. maar het ging opzich wel redelijk denk ik. Laat ik het zo zeggen: het ging niet zo slecht als ik verwacht had haha! Achja we zullen zien :)

Ben daarna met een paar meiden even wat gaan drinken lekker op t terras in t zonnetje! En toen zijn we nog even langs wat winkeltjes gelopen en heb ik hele moooie schoenen gekocht!!:lachuh: Deze: http://img39.imageshack.us/i/1004408q.jpg/

Verder ga ik vandaag helemaal niks doen (behalve basketbal dan vanavond), want ik moet van t weekend alweer statistiek zelfstudie opdrachten doen en mijn onderzoeksverslag afschrijven want die moet ik over n week inleveren herinnerde ik me deze week ineens :zucht:

Jullie nog leuke plannen voor het weekend?
xxx :hartje:

March 25, 2011 om 12:27
Aaah leuke schoenen!!

Heel stom dat je weer bent aangekomen :( Hopelijk is dat er sten van af! Gelukkig heb je een troost aan die schoenen, en dat je tentamens voorbij zijn! Gelukkig ging die ook beter dan verwacht, dat is altijd mooi toch!

Mijne ging minder dan verwacht :( Hetgeen wat ik had geleerd kwam er niet in voor, was moeilijker dan de oefentoets, en had het idee dat steeds meerdere antwoorden mogelijk waren (wat wel niet zo zal zijn geweest)

Nouja niets wat ik er nu nog aan kan doen, hoor de uitslag over n paar weken :)

:renee15:
March 25, 2011 om 12:28
Hey schoonheid! :)

Komt vast wel weer goed met je gewicht! Als je je grafiek bekijkt lijkt het inderdaad net alsof het jouw manier van afvallen is, hahaha. Ik ben trots op je, dat je er niet gedemotiveerd van raakt! Dat is waarschijnlijk ook nergens voor nodig! ;)

Ik ben heel erg jaloers op je dat jij weer van alle tentamenstress af bent, ik zit er middenin en dat houdt de komende drie weken nog aan.. Ik snap nooit waarom papers en essays altijd een paar dagen vóór een tentamen pas ingeleverd hoeven te worden, want ik ben zo'n type dat het dan ook een paar dagen voor het tentamen pas maakt, en dan heb ik minder tijd om te leren.. :( Maargoed, 6 en 14 april klinkt gelukkig nog heel ver weg! Dus als ik eenmaal écht gestrest ben dan zul je dat vast wel gaan merken aan mijn berichtjes, hahaha!

Wat heb je leuke schoenen gekocht, trouwens! Ik kan dat soort peeptoes nooit dragen, daar is m'n voet te breed voor.. Dan gaat m'n kleine teen pijn doen, haha! Ik ben ook echt geen held op hakken, ik heb wel pumps maar ik draag toch liever lage schoenen, haha! (Weet ik in ieder geval zeker dat ik niet om de 10 minuten door m'n enkel ga..)

Ik ben nog steeds lekker bezig met m'n paper, ik moet en zal hem vandaag af krijgen! Het lukt alleen niet echt, ik weet niet goed hoe ik moet beginnen.. En daarnaast ben ik heel erg moe, op de één of andere manier! Zo maar even wat eten naar binnen werken voor de nodige energie.

Fijn weekend, darling!

:xgossipgirl:
March 26, 2011 om 06:51
Ik hoop het!! Ik ben vandaag 0,2 afgevallen, dus hooppp dat het er morgen ook nog af is, wil daar echt alles aan doen (want zondag is zeg maar mn officiële weegdag' waar ik de week-stand bijhoud ;)) Dus ik ga ook zeker mn crosstrainer erbij pakken zo!! Maar met werken verbrand je ook wel calorieën toch? Moet je alleen van al t lekkers afblijven ;) Maar dat is niet te doen zeker :( Nouja je moet ook gewoon eten toch!

En als je uit eten gaat, moet je gewoon een lichte lunch nemen ofzo?
Veel plezier in ieder geval :) En werkse!

:renee15:
March 26, 2011 om 10:24
Hoooi! :)

Jeej, je bent weer 0,2 kwijt! Goedzo! :DD:

Haha, volgens mij zit het jojo effect bij ons allemaal in de genen.. Je weet wat ze zeggen: diëten doe je niet voor even, maar je hele leven lang.. Dus dat wordt m'n hele leven lang balansdagen inlassen, of weer op een crashdieet omdat ik in één week 5 kilo ben aangekomen.. Maar ach, ik mag niet zeuren! Er zijn mensen die een BMI hebben van 40 of hoger, dan mag ik mezelf toch gelukkig prijzen dat de mijne bij aanvang nét iets boven de 30 zat. (Misschien is dat ook een kwestie van 'vroeg aan de bel trekken', ik kon mezelf niet meer aanzien, soms begrijp ik niet dat anderen dat niet denken bij extreme of zelfs morbide obesitas..) :oeps:

En ik ben laat met m'n paper, omdat het paper waar ik nu mee bezig ben op 1 april af moet zijn, en je moet van tevoren peer feedback gekregen hebben van twee werkgroepgenoten.. En aangezien het over 6 dagen al 1 april is, en ik nog niet eens klaar ben met m'n paper, en nog twee studiegenoten ernaar moeten kijken.. Maar ik heb het geluk dat die twee andere meiden ook nog niet klaar zijn, dus dan voel ik me niet zo schuldig! :) Het is echt heel raar, op de één of andere manier zit heel mijn werkgroep er niet lekker in dit blok, niemand heeft discipline of een goed gevoel over de aankomende tentamens.. Dus ik ben benieuwd!

En ik wil ook schoenen met hakken, die voelen alsof je niet op hakken loopt! Ik probeer altijd ultrasexy te lopen, maar dan kom ik weer met m'n hak in een richel op straat en dan maak ik weer zo'n zwieber.. Hahaha! Ik wil sowieso eigenlijk al heel lang sleehakken, maar ik heb nog steeds niet de perfecte sleehakken gevonden.. Ik moet sowieso eigenlijk stoppen met kopen, want als je 11 korte broeken al veel vindt.. Dan zal ik je m'n schoenenkast maar niet laten zien. :verlegen:

Fijn weekend!!! :hartje:

:xgossipgirl:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan