Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 25, 2011

Jolijt woog op het moment van schrijven 78.20 kg (bmi: 27.06).

Inderdaad, niet afgevallen deze week, ik vreesde het al. Zelfs een onsje erbij, maar dat reken ik onder "stabiel".
Ik weet wel waar het probleem in zit hoor.... mijn buddies zullen al wel begrepen hebben dat dit een erg drukke tijd is met mijn werk. Ik ken mijzelf een beetje, en om het aantal werkuren per dag binnen de perken te houden heb ik met mezelf afgesproken dat ik ná het avondeten niet meer achter de computer gaan zitten. Dan is het eind namelijk zoek!
Dit werkt op zich uitstekend.... na het eten ben ik vrij....alleen eet ik dus 's avonds wel eens erg laat :):):). Op die dagen neem ik ook een uitgebreid middagtussendoortje, niet alleen fruit maar bv ook een rijstwafel met een hardgekookt ei. Anders komt er een hoofdpijn opzetten die ik nu even niet kan gebruiken.
En laat eten en afvallen... de meningen zijn erover verdeeld. Veel experts zeggen dat het niet uitmaakt wanneer je eet, verbranding is verbranding. Al die slanke Italianen en Spanjaarden die pas om 22.00 gaan eten lijken hiervoor te pleiten. Maar anderen zeggen dat je wel degelijk beter geen zware avondmaaltijden kan eten.
Niks aan te doen. 's Middags warm eten is logistiek gewoon onmogelijk. Dus ik accepteer gewoon dat het afvallen langzaam gaat. En ik heb niks te klagen, want ik zit nog steeds onder mijn streefgewicht.

Jolijt

March 26, 2011 om 07:02
Hoi Jolijt

Ik ben een aanhanger van Dhr. Katan.
Hoogleraar voedingsleer.
Hij zegt elk dieet is goed zolang je maar minder kcal binnen krijgt dan dat je verbruikt.
En inderdaad de spijsvertering werkt 24 uur per dag.
Enkele onderzochten diëten wetenschappelijk zijn Modifast en WW
WW werkt met punten stel dat 40 punten 1200 kcal is dan kun je zeggen ik eet een hele rookworst op en dat is het dan die dag of je kijkt bij mijn eetdagboekje wat je voor die 1200 kcal ook heel de dag lekker kunt eten.
Het is maar een tip.
Ik heb nu na al die jaren het idee dat ik nu echt goed bezig ben.
Ik beweeg ik eet afwisselend en het voornaamste is ik val af.
Groet Chris
Onbekend
March 26, 2011 om 10:12
Ach één onsje meer of minder moet kunnen en inderdaad ik zie dat ook als stbilisering. Al moet het niet zo zijn dat er weken achter elkaar een onsje bijkomt want dan gaan we weer de verkeerde kant op!:bigsmile:
Ik ben blij dat er bij mij deze week weer twee onsjes af zijn, want ik begon al te vrezen dat ik alleen maar weer bij aan het komen was.
Fijn weekend en rust lekker uit!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan